FOTO by Instagram @bm_stores

Iće & piće

After Eight zimsko izdanje kultnih čokoladica inspirirano je Londonom!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2023.

Popularni kotač i autobus na kat samo su neke od preslatkih figurica...

Kada bi vas netko upitao koja vam je čokoladica najdraža, mnoštvo ljuudi odlučilo bi se za Kinder, Snickers, Twix ili Milka čokoladu. Iako su i nama spomenute verzije prefine, tu i tamo poželimo ipak nešto drugačije, originalno.

After Eight čokoladice posebne su iz više razloga. Njih možda nećemo konzumirati svakodnevno već ih samo poslužiti u određenim prilikama. Njih bismo čak mogli uvrstiti u kategoriju pralina zbog jedinstvenog punjenja.

Tamna čokolada punjena glatkim fondantom od mente, nudi savršenu ravnotežu slatkoće i osvježenja.

AFTER EIGHT je u srcu britanske nacije od 1962. godine. Tijekom godina bilo je nekoliko nezaboravnih reklamnih kampanja uključujući, možda najlegendarniju, kampanju ‘Dinner Party’ 1999. sa Stephenom Fryjem , Naomi Campbell i Marilyn Monroe. Danas je AFTER EIGHT i dalje veliki britanski favorit s više od 280 milijuna pojedinačnih slatkiša u kojima se svake godine uživa u Ujedinjenom Kraljevstvu. Osim u Britaniji, After Eight je poznat diljem svijeta kao istančana čokoladna senzacija.

Uz standardne oblike, Nestle je stvorio savršenu božićnu poslasticu za večere i druženja. After Eight čokoladne figure inspirirane su Londonom, a također dolaze s nadjevom od peperminta. Unuta jednog pakiranja nalazi se do 8 različitih čokoladnih figurica. Također, aromatizirane su prirodnim uljem paprene metvice.