FOTO by Facebook @AdventCrikvenica

Putovanja

Advent u Crikvenici – Šuma Djeda Božićnjaka i Ledena morska bajka čekaju samo na vas!

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Jedva čekamo posjetiti ovaj magični božićni sajam...

Ako postoji jedna stvar koja je istinita za zadnji mjesec u godini, to je zasigurno da je prosinac mjesec tradicionalno dobrog raspoloženja, božićnih pjesama, slastica i druženja.

Prije 8 godina Grad Crikvenica odlučio je pokrenuti projekt Advent na radost svih građana i posjetitelja Crikvenice te im pružiti poseban ugođaj u ovo blagdansko vrijeme.

Tijekom godina Advent u Crikvenici je doživio brojne promjene, od programa do lokacija i novih sadržaja. Tako se Advent sada održava u Preradovićevoj ulici i na Trgu Stjepana Radića.

Facebook @AdventCrikvenica

Možete prošetati Šumom Djeda Božićnjaka, klizati s partnerom ili djetetom klizalištem Ledena morska bajka ili uživati u raznim kolačićima i delicijama. Ovogodišnji program se sastoji od mnogo dobre muzike poput grupe Trend, Jacquesa Houdeka, klape Cambi i ostalih zanimljivih izvođača.

Facebook @AdventCrikvenica

Moći ćete sudjelovati u radionicama poput vinske škole, plesne škole, radionici tradicionalne igračke te ostalim kulturnim i zabavnim programima, kao i u prikazivanjima raznih filmova.

Facebook @AdventCrikvenica

Ovogodišnji Adventski program započinje u subotu, 27.11., koja prethodi prvoj adventskoj nedjelji. Cijeli program traje sve do Sveta tri kralja, odnosno 6. siječnja. Svi navedeni programi namijenjeni su svim uzrastima te svi posjetitelji mogu uživati u posebnim specijalitetima i delicijama.

Nadamo se da ćete stići posjetiti ovaj prekrasni grad uz prijatelje ili obitelj i stvoriti lijepe uspomene unatoč koroni i epidemiološkim mjerama. Zabava ovog Božića zbilja je zagarantirana!