FOTO by Adidas

Elegant

Adidas Superstar krasotice lila boje krasi kultni Disney par!

Viktoria Mikulić 11. prosinca 2023.

Motiv Mickeyja na jednoj, a print Minnie na drugoj tenisici…

O da, svjesni smo da je vladavina tenisica pomalo splasnula i da su stigli dani u kojima prednost dajemo čizmama. Tople čarape su nešto čime možemo donekle zaštititi naša stopala od hladnoće, a posebice onih najmlađih.

Adidas Superstar Disney tenisice 1
Adidas Superstar Disney tenisice

Iako smo ormar popunili debelim džemperima i krznenim jaknama, to ne znači da već sada ne možemo priželjkivati sunčane proljetne dane.

Ulazimo u festive razdoblje i nema ništa ljepše od prosinca i blagdanske atmosfere, ali nakon Božića i Nove godine svi smo pomalo depresivni i jedva čekamo toplije dane.

Ljubav dolazi u malenim koracima!

Uz nove adidas Superstar tenisice za mališane, upravo ti bezbrižni proljetni dani čine se bliže. Već vidimo svoje mini kopije kako trčkaraju livadom u ovim šarmantnim tenisicama koje krase omiljeni cartoon likovi.

Adidas Superstar Disney tenisice 2

Dopustite svom mališanu da obuče ove adidas Originals x Disney cipele za i ponesite zabavu kamo god krenuli. Kultni gumeni školjkasti vrh inspiriran sportskim legendama susreće se s razigranim stilom Disneyjevog Mickeyja Mousea.

Iznimno meki EVA međupotplat i fleksibilni vanjski potplat pružaju cjelodnevnu udobnost vašem malom istraživaču, dok print Mickeya i Minnie potiču maštu.

Dizajn koji se jednostavno navlači znači da će vaši klinci u trenu biti spremni za sve aktivnosti.

Njihova lila boja dodatno naglašava nježnost ovog modela koji je rezerviran za bebe i djecu do 4 godine.

Ako i vi dječju garderobu želite oplemeniti jednom proljetnim modelom, više detalja o istom saznajte na LINKU.