FOTO by adidas

Elegant

Ljubav dolazi u malenim koracima! Nove dječje adidas Superstar tenisice krasi ružičasto srce!

Daria Lovrić 07. veljače 2023.

Najljepši dar za malenu fashionisticu!

Još sitno brojimo do najromantičnijeg dana u godini. Mjesec je ljubavi i jednako kao što pomno biramo modne dodatke, odjeću i obuću u romantičnom tonu, za sebe i svog partnera, vrijeme je da i našim malenim princezama izjavimo ljubav na najljepši mogući način.

Želimo da se u svakom trenutku osjećaju ugodno, sigurno, opušteno, veselo i najvažnije – voljeno. Želimo im da što duže ostanu neiskvareni i zaigrani te uživaju u svojoj mladosti. Kako bi što ugodnije proživjeli sve dječje avanture i nesputano trčkarali, važno im je odabrati kvalitetnu obuću koja odgovara njihovom veselom karakteru.

Adidas Superstar tenisice sa srcem podsjetnik su da nam je svima potreban mali znak ljubavi!

Ako svojim djevojčicama želite priuštiti nešto originalno, veselo, kvalitetno i lijepo, ne tražite dalje od nove kolekcije adidas kids. Slaveći sezonu ljubavi, gigant adidas je kako za odrasle, tako i za naše najmlađe lansirao mnoštvo noviteta u romantičnom stihu.

adidas Superstar tenisice sa srcem
adidas Superstar tenisice sa srcem – $50

Unutar nove kolekcije pronašli smo preslatke baršunaste adidas Superstar tenisice uz koje će vašu princezu ljubav pratiti na svakom koraku.

Adidas Superstar model u crnoj boji krasi veliko ružičasto srce i tri prepoznatljive adidas linije u ružičastoj nijansi. Riječ je o klasičnom slip-on modelu s bijelim potplatom koji omogućava lako obuvanje i skidanje.

Adidas novitet sa srcem izmamio nam je osmijeh na lice, a kako bi se pojavio i na licu vaše klinceze, škicnite ga putem adidas web trgovine!