FOTO by Instagram @jamienkidd / @emmachenartistry / @kosmic_khaleesi

Ljepota

Boho mladenke i ležerne romantične frizure

Una Lora Banjac 20. svibnja 2024.

Ako se uskoro udajete donosimo odlične ideje!

Ako je vaš vjenčani stil opušten, boho i romantičan, zasigurno vam ne pada na pamet vaš vjenčani look upotpuniti kompliciranom vjenčanom frizurom koja nije nimalo lepršava i opuštena.

Srećom, zadnjih su godina sve popularnija opuštena vjenčanja, manje komplicirane haljine i ležernije frizure tako da su pobornice takvog stila napokon došle na svoje.

Klasične frizure i zategnute punđe zamijenili su meki valovi, opuštene pletenice, messy bun i frizure koje se igraju s prirodnom teksturom vaše kose uz dodatak ukrasa za kosu ili omiljenog cvijeća.

Ako je izgled koji tražite boho vjenčana frizura, postoji dosta opcija. Bilo da želite izgledati poput šumske nimfe, ljepotice s plaže ili Indijanke s pletenicama – imamo dozu inspiracije za svaki look.

Da, neke od ovih divnih frizura su malo kompliciranije pa će vam trebati profesionalna pomoć, ali je veliki plus što su ove frizure zaista ležerne te se ne morate brinuti da nešto neće biti na svom mjestu!

Radost boho izgleda je upravo u tome što ga nesavršenosti čine tako lijepim, stoga izvucite te lepršave pramenove, ubacite omiljeno cvijeće i opustite se!

Nadamo se da su vas ove prekrasne frizure inspirirale i da ćete istinski zablistati na vaš poseban dan.