FOTO by Adidas

Moda

Adidas mrežasti mini ruksak ima najljepše satenske ručke u boji cappuccina!

Krešimir Šustić 28. prosinca 2020.

Ekru nijansa i neodoljive satentske ručke čine ga još posebnijim...

Kupovina modnih dodataka je jedan od najvećih izazova s kojim se nosi svaka prava zaljubljenica u modu kojoj je stalo do dobrog izgleda.

Znamo da maleni detalji i accessoriesi zaokružuju naš cjelokupan outfit i samim time su bitan i neizbježan segment prilikom svakodnevnog odijevanja i izlaska iz kuće.

Tako za poslovne i večernje lookove izabiremo statement torbice i prigodan nakit koji dođe kao šlag na tortu, a za dnevne i casual stajlinge udobne i praktične modele ruksaka.

Zadnjih nekoliko godina s velikim stilom su se vratili na modnu scenu, a trgovine vrve od pregršt zanimljivih modela u klasičnim i mini izdanjima.

Na svakodnevnoj bazi možemo vidjeti kako omiljeni high street brendovi izbacuju nove primjerke koji željno iščekuju biti nošeni i uvršteni u trendi modne kombinacije.

Za početak posljednjeg tjedna u 2020. godini smo izdvojili favorita koji dolazi s potpisom adidasa u neutralnoj ekru nijansi, napravljen od mrežastog air mesh materijala.

Moćan mini model sa zanosnim satentskim ručkama je idealan za postizanje sportske elegancije prilikom ležernih odlazaka do grada ili šetnje po svježem zraku u prirodi.

Dok željno iščekujemo da se pojavi na policama trgovina diljem Lijepe naše, ne preostaje vam ništa drugo nego pogledati više detalja i informacija na LINKU.