FOTO by Adidas

Elegant

Adidas Disney noviteti za naše vesele mališane!

Daria Lovrić 12. rujna 2022.

Novi modeli Adidas tenisica u šarmantnom Mickey ruhu razveselit će naša najslađa stvorenja...

Imate li kod kuće živahne klince i klinceze vjerujemo da ste u potrazi za novim modelima tenisica u kojima će vaša dječica uživati narednih nekoliko mjeseci. Vrijeme je da sandalicama kažemo bye, bye i prije nego njihove nogice uguramo u čizmice, oduševimo naše najdraže novim parom adidas tenisica.

adidas Disney tenisice 1
adidas Disney tenisice

Svaki roditelj za svoju djecu želi samo najbolje i upravo vam zato predstavljamo novitete brenda adidas koji će izmamiti osmijeh na lice vaših mališana. Adidas je poznat po kvaliteti i udobnosti, stoga su baš njihovi modeli idealan izbor, kako za odrasle, tako i za djecu.

adidas Disney tenisice 2
adidas Disney tenisice – £17.60

Minnie Mouse motivi na novim adidas tenisicama za najmlađe izmamljuju osmijeh na lice

U novoj adidas kolekciji pronašli smo dva modela u crvenoj boji s Minnie detaljima koji će oduševiti vaše princeze. Oba modela imaju kopčanje na čičak radi lakšeg i jednostavnijeg oblačenja. Jedan od modela dolazi u vrlo malim brojevima za one najmlađe i savršena je podrška za prve korake vašeg mališana.

adidas Disney tenisice 3
adidas Disney tenisice

Tamniji model dolazi i u većim dječjim brojevima i idealan je za djecu vedrog i veselog karaktera koja svaku minutu provode u igri.

adidas Disney tenisice 4
adidas Disney tenisice – £42.75

Dizajn s Mickey i Minnie Mouse dat će jedinstven stil svakoj aktivnosti i izmamiti osmijeh na njihovo maleno lice.

adidas Disney tenisice 5
adidas Disney tenisice
adidas Disney tenisice 6
adidas Disney tenisice

Više detalja o preslatkim modelima Disney tenisica iz kojih se vaši najdraži neće izuvati, možete saznati klikom na adidas web stranici.