FOTO by Adidas / Next

Moda

Mickey i Minnie Mouse motivi na novim adidas tenisicama za najmlađe izmamljuju osmijeh na lice

Krešimir Šustić 11. rujna 2020.

Šarmatne, udobne i kvalitetne, stvorene za svakodnevne dječje aktivnosti

Pronalazak savršene obuće za naše najmlađe članove obitelji u većini slučajeva nije toliko jednostavan posao.

Prilikom kupnje, potrebno je obratiti pažnju na kvalitetu modela kako bi se malene nožice mogle ispravno razvijati, ali i na dizajn koji će unijeti radost u njihove modne kombinacije.

$36

Najidealniji primjerci za to su proizvodi koji obiluju veselim motivima, šarenim bojama i popularnim crtanim likovima koji izmamljuju osmijeh na lice prilikom svakog pogleda.

Zahvaljujući brojnim suradnjama s Disneyjem, mnoštvo high street brendova je na svoje artikle uvrstilo najpoznatijeg mišića na svijetu, Mickey Mousea i njegovu voljenu Minnie.

258 kn

Većina njih stavlja ih u glavne uloge na modnim dodacima, odjeći i obući, što posebno dobro izgleda kada su u pitanju stvarčice za naša malena klupka sreće.

Modna marka adidas, novom kolekcijom je najavila zanimljivu sezonu, koja između ostalog sadrži tenisice savršene za prve dječje korake. Odlična je vijest da nemaju vezica tako da se bez problema nataknu na stopala.

Model za dječake u klasičnoj crnoj boji napravljen je od mrežastog gornjeg dijela na kojem se vidi Mickeyjev otisak, te ima zatvarač u obliku kuke koji se odlikuje čuvenom siluetom miša.

Primjerak u boji breskve za princeze, ukrašen je motivima šarmantne mišice, sadrži remen zatvarač koji pruža siguran osjećaj prilikom hodanja, a potplat mu je napravljen od savitljivog materijala.

Ako želite kupiti udoban i upečatljiv par tenisica za povratak u vrtić, definitivno preporučujemo ova dva proizvoda uz koje će maleni lakše savladati svakodnevne životne prepreke.