Njega kose

ACT NOW! nova je linija veganskih proizvoda za njegu i styling kose!

PR 21. rujna 2020.

Indola predstavlja inovaciju za nove generacije svjesnih potrošača...

Stavovi o okolišu dramatično su se promijenili tijekom posljednjeg desetljeća. Potrošači, ali i brendovi postali su svjesniji negativnog utjecaja na planet. Kako raste svijest o zaštiti okoliša, tako raste i potražnja za održivim proizvodima u beauty industriji .

Upravo zato, profesionalni frizerski brend INDOLA s ponosom je predstavio novu liniju proizvoda za njegu i styling kose za nove generacije svjesnih potrošača – ACT NOW!

Kako bi zadovoljio nove zahtjeve i frizera i klijenata, ovaj ‘streetstyle’ brend razvio je vrlo učinkovit asortiman njege i stylinga, s velikim naglaskom na održivost. Proizvodi ACT NOW! su veganski – nježne formule ne sadrže štetne sastojke, a mogu se pohvaliti vrhunskim performansama koje će oduševiti salone i klijente.

Act Now! linija sastoji se od šest proizvoda za njegu i šest proizvoda za styling kose.

Njegujući proizvodi sadrže prirodne sastojke poput ekstrakta Chia sjemenki, bademovog ulja ili shea maslaca.

Styling linija također koristi pažljivo odabrane sastojke koji zamjenjuju tradicionalne spojeve – poput silikona. Umjesto njih, koriste se alternative poput prirodnog škroba i kokosovog ulja, a koji su svakako bolji izbor za kosu, ali i za planet.

• formule bez silikona i sulfata
• Bez mineralnih ulja
• Bez parabena
• Bez umjetnih bojila i umjetnih voskova
• Veganske formule
• Do 97% reciklirana ambalaža
• Visoko učinkoviti proizvodi za njegu i styling

Usmjeren na očuvanje planete i okoliša, ACT NOW! se povezao s Bankom plastike kako bi spriječio da 1.5 milijun plastičnih boca ne zagadi okoliš ove godine. Tako su za svaki ACT NOW! prodani proizvod, 2 plastične boce spašene od sudbine završavanja u oceanu.

*Svi proizvodi bit će dostupni u odabranim Indola partnerskim salonima početkom listopada te u Hair Shopu na adresi Tuškanova 37, kao i putem www.hairshop.hr!