FOTO by Netflix

Film

A Storm for Christmas: serija koja će vam ugrijati srce

admin 21. prosinca 2022.

Ova Netflixova limitirana serija postala je pravi blagdanski hit

Zaglaviti u zračnoj luci zbog kašnjenja aviona ili otkazivanja leta nikada nije ugodno iskustvo. Ova nepredviđena prepreka posebno je neugodna za vrijeme praznika kada biste radije bili okruženi obitelji i voljenima umjesto da ste prisiljeni čekati okruženi strancima u prepunom hodniku.

Radnja ove serije fokusirana je na nasumično odabranu skupinu stranaca koji će se zbližiti na neočekivane načine.

A storm for Christmas Netflix film
Foto: IMDb

Seriju je moguće pogledati na Netflixu, a središnje mjesto radnje je zračna luka Oslo u Norveškoj. Katastrofalna snježna oluja koči daljnje letove te stvara nervozu među putnicima i prezaposlenom osoblju zračne luke.

Svaka epizoda od otprilike četrdesetak minuta fokusirana je na određenog lika i prati njegov rollercoaster emocija od razočaranosti do ispunjenosti čarobnim blagdanskim duhom.

A storm for Christmas Netflix film
Foro: IMDb

Serija je ispunjena mnoštvom zanimljivih likova, a neke od tih privremenih stanovnika zračne luke Oslo uključuje pijanista koji se zbog pada popularnosti našao pred zidom, pjevačicu koja mora prevladati vlastite emocionalne prepreke kako bi cijenila ljude oko sebe, rukovatelja prtljage koja postane opčinjena napuštenim psom, majka čija je jedina misija odvesti svog sina na operaciju koja će mu promijeniti život i osebujni putnik koji se svake godine nađe na aerodromu.

A storm for Christmas Netflix film
Foto: Netflix

Svi likovi predstavljeni su u prvoj epizodi, a ostale epizode detaljiziraju dramu koja ih zadesi dok čekaju zaglavljeni u zračnoj luci. Recenzije na IMDb-u si izvrsne s ocjenom 7.2, a većina recenzija publike ocjenjuje ga ocjenom 10.

Serija se sastoji od 6 epizoda od četrdesetak minuta i ako tražite seriju koju ćete pogledati u jednoj večeri i koja će vas ispuniti blagdanskim emocijama onda je potrazi došao kraj.