Modni dodaci

7 preslatkih bočica za vodu na kojima će vam svi zavidjeti!

Antonija Andabak 10. srpnja 2017.

Ove bočice za vodu inovativnog dizajna i zanimljivih uzoraka, definitivno će izmamiti zavist kod vaših kolega, i to s razlogom!

Postoji samo nekoliko stvari koje su više sramotne od prolijevanja čaše vode po radnom stolu dok spašavate papire, dokumente i laptop od nepovratnog uništenja vrijednih vam stvari. Ne zaboravimo čaše s poklopcem s kojim muku mučimo da pravilno “sjedne”, stoga se nerijetko i polijemo baš prije važnog sastanka. Ako vam išta od navedenog zvuči poznato  ( ili ste jednostavno savršen kupac kada je riječ o nečemu praktičnom, a ujedno i slatkog dizajna ), odbacite jednom zauvijek uredsku čašu i posegnite za nečim s više održivog stila: jedinstvenom bočicom za vodu.

Mnogo si je poznatih brendova dalo truda osmisliti privlačan i razigran, ili pak minimalistički praktičan dizajn bočica, opcija je doista pregršt! Od metalic bočica, ručno oslikanih, prekrivenih glitterom, prekriven silikonom ili futurističkih za prave IT stručnjake.

Pogledajte naš izbor, klik na brend vas vodi na web-shop gdje možete kupiti bočice. Cijene se kreću od 10 $ pa sve do 40$.

Vjerujemo da ćete se teško odlučiti za samo jednu bočicu! Uživajte u potrazi za savršenim izvorom hidratizacije.

  1. S’WELL PINK DIAMOND BOČICA ZA VODU

2. DROPBOTTLE; CVJETNI UZORAK BOČICE ZA VODU ZA DETOKSIKACIJU

3.  SOMA BOČICA ZA VODU S PORUKOM

4.KATE SPADE GLITTER BOČICA ZA VODU

5. TEENY BKR MINI – BOČICA ZA VODU

6.  H2OPal; BOČICA ZA VODU SA SIGNALIZACIJOM STUPNJA HIDRATIZACIJE

7. CORKCICLE BOČICA ZA HLAĐENJE ( ILI GRIJANJE TEKUĆINE )