Moda

6 božanstvenih unisex mirisa by Zara Home!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2018.

Mirisne note koje nas podsjećaju na trenutke bliskosti...

Naš dom je odraz nas samih i pruža neposredan pogled na naš stil, naše uspomene i naš duh. U njemu doživljavamo jedinstvene trenutke, čuvamo ih u sjećanju, koje ih pretvara u dirljive slike koje nosimo sa sobom gdje god bili.

Perfume Collection Zara Home nudi šest različitih iskustava, koja svojim uzbudljivim, nadahnutim i upečatljivim notama predstavljaju šest trenutaka.

Kolekcija unisex mirisa svojim mirisnim notama odnose nas u trenutke bliskosti, svakodnevne u našem životu, od onih opuštenih i bezbrižnih do onih nedvojbeno tajnovitih. Svaki će miris prizvati jedinstvenu uspomenu na neku osobu, probuditi osjećaj prisnosti, pripadanja…

Instinktivna čežnja za povratkom doma, gdje god da bili.

TONKA WOOD

Lagani povjetarac leluja zavjesu i propušta zlatne tonove ponoći u sobu. Svilena odjeća počiva na kožnom naslonjaču, a ruž za usne leži na komodi od mahagonija. Mjesečina se odlazi, dok ljubičaste sjene u tami dijele svoje tajne sa zvijezdama, jedinim svjedocima u noći.

 

FLORAL MYSTERY

Dok svi spavaju, livade se bude. Blijeda svjetlost sunca blista na jutarnjoj rosi, a poljsko cvijeće leluja na toplom ljetnom povjetarcu.

Trenutak za dodir s mekanom i vlažnom zemljom pod bosim stopalima, za duboki udisaj u smirujućem prijelazu iz snova u svjetlost dana.

ABSOLUTELY SUBLIME

Nakon noći sviće dan; sunce se smjelo nameće na obzorju i širi svoje sjajne zrake prema prozorima, stvarajući odsjaj na staklima.

Ples svjetla nastavlja se po sobi, poigrava se zavjesama i dolazi do kreveta. Obilježava kraj nezaboravne noći i početak novog dana. Jutro je već ovdje. Nema vremena za gubljenje.

AQUA BERGAMOTA

Čista i svježa posteljina. Brdo mekanih jastuka. Jutarnje svjetlo ulazi kroz krovni prozor. Nema žurbe, nikamo ne moraš ići, ne postoji razlog za napuštanje ovog raja.

Ostani i uživaj. Ledeni čaj s limunom. Zdjela sočnog šumskog voća. Smijeh i zvukovi dana miješaju se stvarajući nježnu jutarnju glazbu.

CUIR VELVET

Kao čarolijom, kist boji nebo u tamno plavu boju, propuštajući noćni povjetarac i neonska svjetla. Kroz otvorene prozore, noć se šulja uz prigušenu glazbu, duboki smijeh i lupkanje leda u čaši. Neodoljivo.

Noć odlazi kroz prozor, spušta se požarnim stepenicama i spaja s gradom, stvarajući tamnu podlogu za svjetla.

EVITORIAL TWIST

Prve zrake sunca najavljuju dolazak dana. Svitanje nudi osebujni događaj i oslikava nebo koraljnim i grimiznim tonovima. Svježe obrijan i bistrog pogleda, priprema šalicu kave. Jutarnje izdanje novina leži na stoliću od mahagonija.

Počinje radni dan. Posljednji pogled u zrcalo, vrijeme je za izlazak i osvajanje dana.

Sve parfeme možete pronaći na prodajnim mjestima Zare Home ili putem službene stranice www.zarahome.com/hr po cijeni od 259,00 kuna (100ml).