FOTO by Saša Kopčok

Iće & piće

5 za 5: Chupa Chups ideje kao inspiracija i podsjetnik da naša djeca zaslužuju nagradu!

Viktoria Mikulić 26. rujna 2023.

Svoju djecu uvijek možemo potapšati po ramenu i zagrliti, no ponekad zaslužuju i slatke sitnice…

Djeca su naše najveće bogatstvo i osmijeh koji nam izmame svakog dana na licu neprocjenjiv je doživljaj koji se s ničime ne može usporediti.

Pogled jednog djeteta vrijedi više od ičega na svijetu, stoga ne čudi što im želimo vratiti barem djelić radosti i sreće koju nam pružaju. Vrijeme provedeno s djetetom najdragocjenije je od svega i to je najveći poklon koji im možemo dati, da budemo uz njih u svim bitnim trenucima.

Iako se ljubav ne pokazuje poklonima, to naravno ne znači da ih ponekad ne treba nagraditi malenim znakom pažnje kada naprave dobro djelo, ili kada nas iznenade sitnicama poput petice u školi, domaće zadaće, kada pojedu povrće na tanjuru ili kada pobjede u društvenoj igri.

Važno je pokazati ih da ih bodrimo u svakom aspektu života, jer na taj im način pokazujemo da se dobrota i marljivost u životu itekako vrednuju. Od kultne igre toplo-hladno, lijeva ili desna ruka, zabavite se kao nikada do sada uz Chupa Chups poslastice.

Ako i vi kod kuće imate školarca koji tek uči slova abecede, zbrajanje i oduzimanje, igra nogomet sa svojim vršnjacima u obližnjem klubu, ili je već sada bolji od vas u kartanju ili partiji šaha, evo nekoliko načina uz koje im možete pružiti zahvalnost i ljubav:

Mi smo u videu prikazali nekoliko situacija u kojima naši mališani itekako zaslužuju dobiti pohvalu. „5 za 5“ bila je naša nit vodilja u kojoj smo ih odlučili nagraditi s 5 sočnih Chupa Chups poklončića za 5 dobro obavljenih zadataka.

Chupa Chups lizalice obilježile su naše djetinjstvo i kada god ih kušamo, osjetimo nostalgiju i ponovno se vratimo u đačko doba. Legendarni i uvijek voljeni okusi Jagoda, Cola, Jabuka, Trešnja, Malina-Vanilija i Jagoda-krema podsjećaju nas i dan danas da je život igra i da ga ne bismo trebali shvaćati preozbiljno.

Riječ je o jednom od rijetkih brendova koji iz desetljeća u desetljeće postaje sve popularniji. Sretni smo što i naša djeca imaju priliku isprobati njihove fantastične proizvode. Mi smo se odlučili za nekoliko favorita, među kojima je svoje mjesto pronašla i Chupa Chups Melody Pops lizalica s okusom jagode i zviždaljkom uz koju naša dječica mogu svirati najljepše melodije.

Još jedan od omiljenih slatkiša nam je Chupa Chups Crazy Dips lizalica s okusom jagode koja dolazi u kombinaciji s pucketavim prahom.

Uz lizalice, Chupa Chups Big Babol žvakaće gume u prepoznatljivoj pink ambalaži rezervirane su za natjecanje u tome tko će napuhati veći balon. 

Ususret Halloweenu, tu je još jedna simbolična lizalica – Chupa Chups 3D Skull koja dolazi s jedinstvenim izgledom uz neponovljivi okus jagode i limete!

ZANIMLJIVE ČINJENICE O BRENDU CHUPA CHUPS

Ako niste znali, evo nekoliko zanimljivosti o brendu: Chupa Chups je španjolski brend čije je ime nastalo od španjolskog glagola chupar, što znači “sisati”. Chupa Chups izumitelj Enric Bernat je razmišljao, znate li što je svijetu potrebno? Svijet treba proizvod koji će biti kao da jedete slatkiš s vilicom. I tako je nastala prva lizalica na svijetu.

Chupa Chups trenutno prodaje više od 100 okusa diljem svijeta! Devedesete su nam donijele neke velike stvari, uključujući Tamagotchi-ja, svjetleće tenisice i Britney Spears, ali najvažnije je da je prodaja Chupa Chupsa započela u 164 zemlje diljem svijeta, što znači da možete pronaći čuvenu lizalicu skoro svugdje!

Poznati umjetnik Salvador Dali skicirao je na komadu novina ono što će postati temelj za logotip Chupa Chupsa. Jagoda, naranča, limun, jagoda & krema, čokolada & vanilija, kava & krema i menta su bili prvih 7 okusa lizalica.

Uz Chupa Chups proizvode svaki će roditelj imati priliku zauvijek zadržati svoju dječju iskru u sebi. Znate što kažu, zabava je za cijeli život, ne samo za djecu… Sigurni smo da vas mnogo stvari povezuje sa svojom djecom, a Chupa Chups proizvodi podsjetnik su da je svaki dan prilika za zbližavanje.

Za više detalja o Chupa Chups proizvodima, posjetite njihovu službenu web stranicu, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook, Instagram i TikTok.