FOTO by Sinsay / Stradivarius

Dekor

5 stylish notebooka u koje ćemo zapisati sve one želje koje nismo uspjeli osvariti u 2020.

Viktoria Šafranić 23. listopada 2020.

Nova godina, novi početak, pokušajmo biti pozitivni i nadajmo se najboljem...

Zanimljiva godina, zasigurno bi se složili svi optimisti. Užasna godina, rekli bi ona druga strana, vječni pesimisti. A tu su i oni između, pravi realisti koji još važu je li ova godina u potpunosti za odbaciti ili joj još uvijek možemo pružiti šansu da se pokaže u najboljem svjetlu.

Kojoj god skupini pripadali, svi bismo se složili s time da su naši planovi i ciljevi prolongirani, a naše želje još uvijek su na čekanju…

Najgore što u ovom trenutku možemo učiniti je očajavati, a najbolje maštati o tome što ćemo sve raditi iduće godine, koje ćemo destinacije posjetiti, s kojim ljudima ćemo se najviše družiti…

Ako su naše misli pozitivne, i naša svakodnevica odjednom će postati ljepša. Kako bismo vas barem malo oraspoložili, pronašli smo 5 šarmantnih notebooka za 2021. godinu, u koje već krajem godine početi zapisivati želje, po mogućnosti sve one koje u ovoj niste uspjeli realizirati, ili potpuno neke nove.

Posebno nas se dojmio onaj u fluffy blagdanskom izdanju s potpisom brenda Sinsay. Krzneni planner s motivom najpoznatijeg soba, Rudolfa, savršena je uvertira u blagdansko razdoblje i divan poklon ispod božićne jelke. Imati ga uz sebe, već je pola puta do pozitivnog raspoloženja, ne samo zbog dizajna već i pristupačne cijene od 39,90 kuna. Isti možete naručii OVDJE.

Također, na službenoj stranici brenda Stradivarius, među home dekoracijama pronašli smo 4 prekrasna primjerka za iduću godinu.

Natpisi poput ‘Make this year amazing’ i ‘The better year is coming’ daju nam snagu i motivaciju da vjerujemo kako će sve biti u redu.

Ako imate pregršt ideja kojima ćete upotpuniti 2021. godinu, onda biste putem linka trebali nabaviti jedan od ovih preslatkih rokovnika.