Ljepota

5 najvažnija benefita kod ulaganja u luksuzne beauty proizvode!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2023.

Mi smo svoje eliksire ljepote pronašli na poznatoj web trgovini Manuela Picard…

Jeste li ikada čeznutljivo gledali u prekrasna pakiranja i pažljiv dizajn luksuznih kozmetičkih proizvoda dok ste pritom nevoljko razmišljali, “ah, možda sljedeći put”?

Rastrgani između posla i obitelji, uvijek su nam prioriteti nešto drugo doli vlastita dobrobit. Ipak, malo luksuza može biti izvanredna investicija za dušu i kožu! Evo 5 razloga zašto će luksuzni kozmetički proizvodi uvijek biti bolja investicija za vašu rutinu ljepote.

Dugotrajnost

Ulaganjem u luksuzni serum, kremu ili ulje za njegu lica, vaša će vam koža vratiti dvostruko. Manuela Picard beauty noviteti nude bogatiju, dublju vrstu iskustva ljepote koja dolazi s dugotrajnijim rezultatima.

Predanost životinjama i okolišu

Briga o životinjama i okolišu govori puno o tome kakve smo osobe i živimo li uistinu život sa svrhom. Manuela Picard proizvodi su u potpunosti prirodni i #crueltyfree, što ih čini apsolutnim favoritima.

Najučinkovitiji sastojci

Kada ulažete u luksuz, ulažete u kvalitetu kože i dugovječnost sa sastojcima koji su napravljeni da traju. Svaki pojedini sastojak odabran je, nabavljen i kombiniran imajući na umu vašu dobrobit.

Vaša koža će se zaljubiti u ove sastojke.

Napravljeni su s posebnom pažnjom

Luksuzni kozmetički brendovi imaju višestruki pristup. Proizvedeni od strane stručnjaka i vrhunskih proizvođača u industriji ljepote, Manuela Picard tim ulaže vrijeme i energiju neumorno u usavršavanje svojih formula kako bi vaša njega kože postala više od obične rutine – izvanredno iskustvo uljepšavanja. Sa skrupuloznom pažnjom, njihovi se proizvodi uvijek iznova ispituju i usavršavaju, dajući im luksuznu dubinu i ljudsku povezanost.

I šećer na kraju – jer zaslužujete dašak luksuza!

I na kraju, uživajte u iskustvu! Naše lice je najizražajniji dio našeg tijela. Tako se izražavamo svijetu. Bez obzira što radimo ili govorimo, naša koža lica je na vidiku, pa zašto joj ne bismo posvetili malo više pažnje?

Rutina ljepote ne bi trebala biti napor ili nešto što biste radije žrtvovali. Započnite i završite dan osjećajući se izvanredno – jer vi to i jeste!

U nastavku donosimo tri favorita iz nove Manuela Picard kolekcije:

1. Manuela Picard Niacinamide Calm & Clear Gel krema je luksuzna nježna  krema za ublažavanje upalnih procesa na koži – akne, rozacea, dermatitis. Posebno obožavam njezina dva sastojka:

NIACINAMID – Skincare superstar sastojak je zapravo vitamin B3 koji ima bezbroj benefita za kožu, od poboljšavanja same teksture kože do ozbiljnog posvjetljivanja hiperpigmentacija – naročito nakon akni i upalnih procesa, a za razliku od retinola ne izaziva crvenilo niti ljuštenje nego poboljšava zaštitnu barijeru kože i ima daleko bolje rezultate liječenja akni nego sa antibioticima (1% klindamicinom)

MANUKA ulje – daleki rođak čajevca, ali sa 100X jačim antibakterijskim, antifungalnim djelovanjem, ima brzo umirujuće djelovanje.

ZELENI ČAJ – umiruje veliki broj kožnih bolesti – akne, dermatitis, rozaceu i djeluje kao jak antioksidans, anti age sastojak i ima odlične anti mikrobne i protu upalne sposobnosti

2. Manuela Picard Peptide Purifying serum je nježan i moćan serum za umirivanje i pročišćavanje mješovite i masne kože sklone aknama i upalnim procesima, rozacei i za poboljšanje teksture kože.

Sadrži brojne kiseline poput glikolne, laktične, mandelične i laktobionske koje će djelovati na tamne mrlje i hiperpigmentaciju, pospješiti stvaranje novog kolagena i otkloniti mrtve stanice.

I za kraj, luksuz na dlanu…

3. Manuela Picard Red Carpet Ready je mehaničko kemijski piling za lice s čistim vitaminom C u svom izvornom i aktivnom obliku askorbinske kiseline, u potentnoj koncentraciji od 6%. Njegovo djelovanje dodatno je pojačano s 9% PHA, BHA i azelaičnom kiselinom, te antioksidativnim karotenoidima ulja pulpe pasjeg trna i mrkve te vitaminom E.

Sinergijski, kombinacijom eksfolirajućeg i vrhunskog antioksidativnog efekta daje nenadmašan glow umornoj koži lica. Pomaže izjednačiti ten, izblijediti hiperpigmentacije i umanjiti nepravilnosti.

Ako i vi želite luksuznu njegu po pristupačnim cijenama, Manuela Picard proizvodi to će vam i omogućiti, a pronaći ih možete putem njihove službene web trgovine po sniženim cijenama.

Za sve aktualnosti i Black Friday popuste, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.