Njega kože

5 divnih proizvoda bez kojih nam je tuširanje nezamislivo!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2018.

Odlazak na kupanje poprimio je sasvim novo značenje!

Na kraju svakog užurbanog dana, sve što poželimo je zaboraviti na sve obveze i brige s kojima se svakodnevno susrećemo te se opustiti uz neku dobru knjigu, čašu vina, mirisnu svijeću i vruću kupku.

Ako vam je preko tjedna ovaj san nezamisliv  jer je uvijek sve drugo na prvome mjestu, sugeriramo da barem vikendom sat vremena posvetite sebi kako biste napunili baterije za nadolazeće izazove.

I dok smo nekoć tuširanje smatrali samo nezaobilaznim dijelom dana, sada je ono poprimilo sasvim novo značenje. Drugim riječima, ne predstavlja nam samo obveznu rutinu, već je tih desetak minuta naših omiljenih u čitavom danu. Za to imamo čak 5 razloga, odnosno proizvoda kreativnog brenda Volo koje koristimo tijekom kupanja, a koji osim što njeguju našu kožu s posebnom pažnjom, u potpunosti nas opuštaju.

Za naš jedinstveni doživljaj tuširanja prvenstveno je zaslužna Jadranska spužva Fina silk, stoljećima poznata kao kraljica među spužvama. Njezina elastična vlakna bogata su organskim jodom te je zbog sporog rasta gušća u odnosu na druge vrste morskih spužvi. I ono najvažnije, ima najveću moć upijanja.

Zatim, u našu svakodnevnu rutinu uključili smo i prirodne morske spužvice za lice iz jadranskog mora koje su zbog svoje izrazito fine teksture idealne za čišćenje lica, skidanje šminke, nježan piling i body painting.

Tu su i prirodni sapuni od kojih posebno volimo one s mirisnom aromom naranče i lavande, oplemenjenih puderom iz listova Aloe Vere. Osim što su bogati vitaminima, kožu čine iznimno glatkom i hidratiziranom.

Također, u rutinu tuširanja uključili smo Jadranske spužve fine silk, uronjene u ručno izrađeni sapun, od kojih su nam zapele za oko one u obliku školjke, a dolaze u mirisima meda&mlijeka te naranče i Karite maslaca.

Tu u i standardni oblici prirodnih sapuna sa spužvom za sve ljubitelje grožđa i lavande.

I šećer na kraju kojim zaokružujemo naše kupanje, predstavljamo vam mirišljave pjene i soli u kojima se nalaze čista eterična ulja poput cimeta, naranče, geranija, mandarine, ylang ylanga i lavande.

Ako i vi želite da vam tuširanje protekne u opuštajućem raspoloženju, svakako zavirite na službenu stranicu volo.hr gdje ćete pronaći pregršt mirišljavih proizvoda. Za sve aktualnosti, također pratite njihovu društvenu mrežu Facebook.

#spuzvasta IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Volo.hr, jednu sretnicu nagradit ćemo prirodnim morskim spužvicama za lice idealnih za skidanje šminke, nježan piling i body painting. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Volo prirodnih morskih spužvica za lice je Mihaela Tonkli. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.