FOTO by Primark

Dekor

3,2,1 – Primark upravo lansirao božićne dekoracije!

Viktoria Mikulić 13. listopada 2023.

Vikend je pred nama, jeste li raspoloženi za jednodnevni izlet do Ljubljane?

Božić je za mnoge najposebniji dan u godini, ne samo zato što ovaj blagdan predstavlja vrijeme darivanja, već zbog činjenice da je cijela obitelj ponovno na okupu. Nema ništa dragocjenije od toga…

Također, razdoblje prije Božić, počevši već sada, u nama budi toplinu i nostalgiju. Osjećamo se nekako posebnije, a izlozi i police trgovina koji su već počeli vrvjeti božićnim dekoracijama, ne ostavljaju nas ravnodušnima.

Možda je još prerano za kupnju božićnih poklona, no to ne znači da se već sada ne možemo počastiti određenim novitetima ili barem škicati raznorazne ponude. Svi znamo da nas blagdani čine sretnima, stoga nema razloga ne prepustiti se čaroliji Božića.

Primark, poznati trgovački lanac već je lansirao dio blagdanske kolekcije unutar koje smo pronašli dekoracije poput snježne kugle i svijeća, božićne ornamente – kuglice s motivom Mickey Mousea i Hogwartsa, kao i šarolik spavaći program, zatim božićne igračke u plišanom ruhu i još mnogo drugih slatkih sitnica.

Ima nešto posebno čarobno u prvih nekoliko Božića vašeg mališana. Od postavljanja kolačića i mlijeka na Badnju večer do gledanja omiljenih blagdanskih filmova, ovo je zaista najljepše doba godine. Bez obzira tražite li Djed Mraz komplet navlaka za poplun ili plišanu igračku pingvina, Primark kolekcija san je snova.

Božićna posteljina jednostavno je neophodna. Predstavljajući zabavne printove poput bombonijera, poklona, ​​svjetlucavih lampica i još mnogo toga, uz Primark božićne setove navlaka za poplune i jastučiće još ćete lakše utonuti u san.

Tu je i šarmantno božićno posuđe. Neka vaše dijete donese zabavu u školu sa svečanim paketima grickalica ili mu napravite vruću čokoladu u jednoj od medenih šalica Djeda Božićnjaka. I naravno, ne zaboravite ostaviti kolačiće i mlijeko za Djeda Božićnjaka i Rudolpha u jednoj od božićnih zdjelica s printom.

U nastavku donosimo dio ponude i nadamo se da ste već isplanirali jednodnevni izlet do Ljubljane.