FOTO by Netflix

Film

25.12. na Netflix stiže film Matilda

admin 07. prosinca 2022.

Netflixov blagdanski poklon za nas...

Ovih blagdana pripremite se da zapjevate iz sveg srca jer 25.12., točno na Božić, na Netflix stiže mjuzikl Matilda, adaptacija Roalda Dahla koja je davnih dana osvojila naša srca.

Mjuzikl Matilda
Foto: Netflix

Ovaj nagrađivani mjuzikl vraća se bolji nego ikada s novom glazbenom adaptacijom Sony Picturesa i Netflixa, a ako znamo da je original davne 1996. bio proglašen kao jedan od najboljih mjuzikla, onda možemo pretpostaviti što nas sada čeka.

Mjuzikl Matilda
Foto: Netflix

Ako kojim slučajem niste gledali ili čitali Matildu, radi se o izuzetnoj i inteligentnoj djevojci koja ima vrlo čudne i odsutne roditelje. Kada krene u osnovnu školu, utjehu pronalazi u svojoj učiteljici po imenu Miss Honey, koja prepoznaje Matildinu inteligenciju.

Ravnateljica osnovne škole, Miss Trunchball mrzi djecu, dok je Matilda sa svim svojim supermoćima odlučna jednom zauvijek je se riješiti.

Mjuzikl Matilda
Foto: Netflix

Alisha Weir glumit će Matildu dok će jedna od najboljih glumica svoje generacije, Emma Thompson glumiti zločestu gospođicu Trunchbull. Ljupka Lashana Lynch glumit će gospođicu Honey dok će Matildine okrutne roditelje tumačiti Andrea Riseborough i Stephen Graham.

Pripremite se ovih blagdana ponovno doživjeti epski mjuzikl u adaptaciji koji bi vam trebao uljepšati božićno jutro.