FOTO by Instagram@knitcrafthq / Lesnina / Zara Home

Dekor

16 toplih deka stvorenih za nadolazeće zimske dane i cjelodnevno ljenčarenje

Krešimir Šustić 14. prosinca 2020.

Uz ove neodoljive modele, hladna zima nema nikakve šanse

Dolaskom hladnijeg dijela godine aktivnosti koje smo provodili na svježem zraku smo premjestili u naše domove kako bi izbjegli smrzavanje na niskim temperaturama.

Iako nas je modni svijet počastio mnoštvom pletenih komada odjeće uz koje lakše uspijevamo prebroditi zimu, ipak nam je draže čim manje izlaziti.

Samim time, nova omiljena odredišta postali su naši trosjedi i garniture na kojima provodimo najljepše večernje trenutke uz bolju polovicu i ostale članove obitelji.

Kako bi atmosferu učinili što ugodnijom, udobnijom i toplijom, uz omiljeni topli napitak i binganje na Netflixu odabiremo i deke koje nam daju posebnu čar.

Brojne trgovine kućnim potrepštinama u svoje su ponude uvrstile pregršt neodoljivih modela koji nas vuku da po cijele dane samo ljenčarimo ne radeći ništa.

Pretražili smo web shopove u potrazi za onim najboljim primjercima te naišli na mekane, pletene, vunene i krznene ljepotice u šarenim bojama od kojih se ističu one s božićnim motivima.

Pravo je vrijeme da iskoristimo ovo pandemijsko vrijeme i posvetimo se sebi, opuštanju i odmaranju koje definitivno najbolje ide uz najtopliji modni dodatak u našim domovima.

U nastavku donosimo bogatu galeriju s čak 16 odabranih favorita iz Zara Home, Jyska, Lesnine i Emmezete uz koje će nadolazeća zima biti puno toplija i podnošljivija.