Make-up

15 prekrasnih godina popularnog kozmetičkog brenda essence!

Viktoria Mikulić 30. srpnja 2017.

Mi smo spremni za slavlje, a vi?

Nevjerojatno, ali istinito – prošlo je već 15 godina od kada je osnivačica tvrtke Christina Oster-Daum oživjela essence s puno ljubavi, strasti i energije, kozmetički brend u vlasništvu Njemačke tvrtke Cosnova GmbH. Od tada, essence donosi ljepoticama širom svijeta moderne, inovativne i visoko-kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama. Jedan je od rijetkih brendova koji uistinu daje potpunu vrijednost za ono što potrošiš. Drugim riječima, omjer kvalitete i cijene na izuzetno je visokom nivou.

Faktor uspjeha:

  • visoki udio inovativnih proizvoda
  • dvije izmjene asortimana godišnje
  • više od 20 trendovskih kolekcija godišnje
  • 95% proizvoda proizvodi se u Europi
  • 75 dostupnih verzija web stranica brenda, po državama
  • Kažu NE testiranju na životinjama i DA za kvalitetu s cijenama dovoljno pristupačnim da isprobaš nevjerojatan novi izgled kada god želiš

#happybirthdayessence

essence ove godine obilježava 15 godina sa posebnom rođendanskom pjesmom “Side by Side” njemačke pop zvijezde Lukasa Rieger. essence je jako sretan što surađuje sa talentiranim mladim pjevačem, čija kreativnost i entuzijazam savršeno odgovaraju uz brend essence.

Lukas Rieger je isto tako uzbuđen radi suradnje: “Ono što volim kod essence je ljubav prema detaljima, a to je važno i meni kao glazbeniku. Brend je angažiran oko društvenih mreža kao I ja, I nakon svega mogu zahvaliti društvenim mrežama na mom uspjehu.” Sretne dobitnice essence poklon paketa su: Ivana Baranj, Lana Džeko, Sandra Novinšćak, Novoselec Manuela, Mateja Butorac, Mirna Matijašević Ex Spasojević, Jackiv Valentina, Mateja Bosilj, Mira Vidović, Barbara Fulir, Dubravka Horvat, Marija Mary Parmać, Kristina Štingl, Matea Topcic i Katarina Kopić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox najkasnije do 15.08.

essence oduševljava sjajnim proizvoda koji te inspiriraju da se istakneš i budeš svoja sa stilom, povjerenjem i zabavom.

Sa asortimanom sjajnih kozmetičkih proizvoda i praćenjem top boja sezona i formula izgledati ćeš odlično i tvoja koža će se osjećati izvrsno!

essence kvaliteta: ljubav na prvo probanje!

Jedna stvar koju stvarno volimo kod essence je puno zabave za malo novaca. Možda se pitaš – ako je tako jeftino može li biti i visoke kvalitete?

Najbolja stvar je : da ! Zapravo, kvaliteta je jako važna za essence!

Ona počinje s proizvodnjom proizvoda. Naši proizvođači nisu anonimni proizvođači negdje u svijetu. Mi proizvodimo samo s pouzdanim partnerima – uglavnom u Europi. Svi naši procesi su temeljito provjeravati i testirani, od proizvodnje do samih proizvoda.

Za nas, kvaliteta je važnija od velikih oglasnih kampanja. To je razlog zašto je cosma, brand ambasador za essence , a ne neki skupi super model.
essence voli ulagati svoj novac u razvoj visoko kvalitetnih, modernih proizvoda i inovacija kojima možeš vjerovati.

Druga važna politika za nas je: nema tajni! essence izlista popis sastojaka svih proizvoda – možeš ih pronaći u knjižici inci na prodajnom mjestu i na našoj web stranici pored svakog proizvoda.

Budi jedinstvena uz essence – europski no.1 kozmetički brand !

#essence15pinkyears IGRA DARIVANJA

Povodom 15. rođendana kozmetičkog brenda essence, dijelimo čak 15 poklon paketa ( Toaletna voda 10 ml, 2 x refreshing ruž za usne, lak za nokte, sjenilo za oči i baza za sjenilo za oči). Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.