FOTO by House Brand

Moda

15 modela House haljina po sniženim cijenama koje moramo posjedovati u garderobi

Krešimir Šustić 19. lipnja 2020.

Traper, cvjetni, točkasti i ostali modeli u ponudi koja nas zove na sav glas!

Sniženja su opako obuzela artikle na policama trgovina diljem Lijepe naše, a to znači da je vrijeme za instant shopping koji će nam osigurati sve one trendi komade po niskim cijenama.

Među njima se posebno izdvajaju haljine, za koje znamo da su must-have u ljetnoj sezoni jer se uz njih osjećamo prozračno, lepršavo i svježe, neovisno o temperaturi.

H&M pink haljina u potpunosti nalikuje na sorbet od šumskog voća

Dolaze nam u različitim krojevima, dužinama, bojama i uzorcima, a svjesni smo toga da ih možemo nositi u svim prigodama i pritom izgledati zanosno i stylish.

House brand, poznat po dostupnim cijenama, iznenadio nas je popustom kojim nas poziva da u svoje garderobe ubacimo još koji komad neodoljivih ljepotica.

Svojim modelima pokazuje nam kako biti trendi u kombinaciji jednostavnog kroja s tenisicama, biti fancy s cvjetnom rapsodijom u spoju sa sandalama ili elegantnim natikačama ili zablistati u svečanijim prigodama s nekom od dugih varijanti.

Tu su i nezaobilazne točkice koje daju vintage i romantičnu notu, te bezvremenski klasik, koji nam u ovom slučaju dolazi skupa sa popularnim tregerima.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na LINKU, a naših 15 favorita koje smo izdvojili u galeriji koja slijedi u nastavku.