Njega kose

15 ležernih niskih punđi za najvažniji dan u životu!

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2019.

2019. je vaša godina?

Ovog proljeća planirate vlastito vjenčanje ili vam se udaje veoma bliska osoba kojoj, što je više moguće, želite pomoći oko cjelokupne organizacije? Za najvažniji dan u životu većina djevojaka najveću pažnju pridaje vjenčanici, a zatim svemu ostalome.

No ovog puta, vjenčanice ćemo preskočiti. Ono što je također izuzetno važno je odabrati idealnu frizuru koja većinom ovisi o tipu haljine, a koja uz šminku i vjenčanicu ( kao i širok osmijeh) toga dana doprinosi woow efektu. Što se tiče frizura, podosta ih smatra da su punđe zastarjele, no mi se s time ne bismo složili.

Nama su i dalje favorit što se tiče svečanih frizura, jer obični valovi ili ispeglana kosa frizure su koje možemo svakodnevno nositi i u bilo kojoj prilici. Ono što se promijenilo kod punđi je njihov oblik. Prije su bile popularnije visoke punđe s gustim kovrčama koje su većinom bile isprepletene jedna preko druge (sigurno se sjećate jedne takve s nekog vjenčanja, vjerujemo da joj je frizura izdržala narednih tjedan dana), no sada preferiramo ležernije, pomalo neuredne punđe jer upravo ta jednostavnost i čini svu čar. Uz njih naravno možete kombinirati ukosnice, tijaru, cvjetove, isplesti pletenicu kao detalj ili ih jednostavno ostaviti ‘običnima’, budući da će jedino na taj način pramenovi i boja kose u potpunosti doći do izražaja (posebno kod plavuša).

Mi vam donosimo 15 prijedloga te se nadamo da će vama ,vašoj prijateljici, sestri ili kumi ove inspirativne ideje barem malo pomoći prilikom odabira savršene frizure za najvažniji dan:

View this post on Instagram

Bom dia madrinhas 💍 #weddingbun

A post shared by Rodrigo Ramas (@rodrigoramas) on

View this post on Instagram

Bridesmaid B U N . 📷 @jojohnsonphoto

A post shared by Nicole Marie Bridal HC (@nicolemarie_bridalhaircouture) on

https://www.instagram.com/p/BrU_aBCg2Pw/