FOTO by Zara

Moda

10 Zara T-shirta s crtanim likovima i natpisima za efektan look

Krešimir Šustić 12. lipnja 2020.

Svakodnevna razigranost popraćena stilom!

Najljepše doba života, djetinjstvo, svima su nam obilježili neki od crtanih junaka koje smo svakodnevno pratili u njihovim avanturama, smijali se s njima, ali i plakali.

Njihove figurice smo skupljali, lijepili slike i jednostavno su nam uvijek bili u glavi i pratili nas na svakom koraku.

5 favorita iz Zare u neodoljivoj pinky i lila nijansi

Mnogi high street brendovi, počeli su izbacivati novitete s najdražim nam likovima, pa ih tako možemo pronaći na majicama, tenisicama, jaknama i ruksacima.

Naravno, među njima se posebno ističu oni iz tvornice oca crtanih filmova, Walt Disneya, od kojeg je nastao najpoznatiji mišić na svijetu, Mickey Mouse, kojeg možemo vidjeti doslovno na svakom gradskom kutku.

Znamo da su njegovi likovi postali prave legende, čije su nas priče nadahnjivale, učile o dobrim stvarima, te pomogle da ostvarujemo svoje dječje snove.

Upravo zbog toga, mislimo da su dostojni da ih sada kao odrasle osobe nosimo sa sobom, pa smo tako prošvrljali po web shopovima, kako bi pronašli idealne primjerke.

Zara ima novitete koji nam dolaze u obliku običnih T-shirta u klasičnim i veselim nijansama, a krase ih crtani junaci poput Mickeya, Snoopyja, Bambija, ptičice Tweety i popularni efektni natpisi zbog kojih ćemo uvijek sa sobom nositi dozu razigranosti.

Znamo da su majice jedna od glavnijih uloga u outfitu, stoga su nam ove posebno drage jer znamo da će se isticati, ali i da ih možemo kombinirati uz sve.

Zavirite u galeriju koja slijedi i pogledajte naših 10 favorita koje smo izdvojili iz mase.