Dekor

10 TOP unikatnih poklona za nadolazeće svečane prigode!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2019.

Bez obzira tražite li poklon za krstitke, Svetu Pričest, Potvrdu ili vjenčanje, unutar bogatog asortimana domaćeg brenda pronaći ćete najoriginalnije stvarčice!

U vrijeme Korizme i tijekom blagdana najbitnije nam je bilo provesti vrijeme u miru sa svojim najmilijima. Nadamo se da ste pritom napunili baterije za sve svečane prigode koje su pred vama.

Proljetno vjenčanje, krstitke, Sveta Pričest, Potvrda – bez obzira imate li vlastitu proslavu ili dolazite kao gost, savršeno je vrijeme za početi razmišljati o prigodnim poklonima.

Upravo za takve jedinstvene događaje koji se odvijaju većinom jednom u životu, želimo da naš poklon osobi koju darujemo ostane kao vječna uspomena. Ono što želimo da pamti čitavog života ne mora nužno biti nešto skupo.

Zapravo ćete najviše očarati blisku osobu samo gestom i trudom koji ste unijeli prilikom odabira tog posebnog dara.

Također, neki već razmišljaju o poklonu za zadnji dan škole ili vrtića, stoga smo sve te važne događaje objedinili i pronašli 10 TOP poklona za koje vjerujemo da će vam biti inspiracija i rješenje za nadolazeće svečane prigode. Ručno pisani tekst, kutije uspomena, personalizirani okviri i oslikani motivi anđela samo su neke od stvarčica i detalja koji su nas osvojili.

Pogledajte ova unikatna remek djela:

Sve ove proizvode, kao i još mnogo drugih možete pronaći na web trgovini Poklon Dobra Ideja. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#jedinstvena IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Poklon Dobra Ideja, jednu sretnicu nagradit ćemo ručno rađenom kutijom s predivnim cvijećem. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica ručno rađene kutije s potpisom domaćeg brenda Poklon Dobra Ideja je Monika Štajdohar. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.