FOTO by Emmezeta / Lesnina

Dekor

10 šalica za kavu već od 19,99 kuna za sve ljubitelje točkica!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2021.

Spojite ugodno s korisnim i kupite jedan od ovih ljupkih modela...

Mnogima su šalice omiljeno posuđe. Je li to zato što s njima započinjemo dan, uživamo u lijenim poslijepodnevima ili kratimo večeri, no jedno je sigurno – ovaj dekor nezaobilazan je dio svakog kućanstva.

Kava, čaj, kakao, mlijeko ili vruća čoolada, bez obzira koji bio vaš najdraži napitak, iste najradije pijemo iz šalice. Prilikom njihove kupnje, obraćamo pažnju na dizajn, a sada smo se osvrnuli na one koje će osvojiti zaljubljenike u točkasti uzorak.

Pronašli smo 10 primjeraka u različitim veličinama, koje u manjem ili većem dijelu krase točkice. Sve ove modele možete pronaći na policama Emmezete i Lesnine, a posebno su nam drage njihove cijene, koje se kreću već od 19,99 kuna.

Piše da su namijenjene za kavu, no čak iako niste kavoljubac, možete ih iskoristiti za bilo koji drugi vrući napitak, ili ih jednostavno pohraniti u stakleni regal, gdje će plijeniti pažnju svojim izgledom.

Bez obzira pijete li kavu jednom ili više puta dnevno, samostalno ili u društvu, vjerujemo da vaša šalica za vas ima posebno značenje.

Ako vas smiruju i čine opuštenima u jednakoj mjeri kao što to čini doza kofeina, onda biste si trebali priuštiti barem jednu.

U nastavku donosimo galeriju šalica iz poznatih trgovačkih lanaca zajedno s njihovim cijenama: