Dekor

10 očaravajućih ideja za “work from home” kutak

Krešimir Šustić 31. ožujka 2020.

Prilagodite svoj interijer radu od kuće

Pogođeni pandemijom korona virusa primorani smo provoditi vrijeme zatvoreni u vlastitom domu. Dok neki uživaju odmarajući i provodeći vrijeme s najbližima, neki rade od kuće. Za ovakav scenarij potrebno je prilagoditi prostor i osigurati sve što je potrebno kako bi neometano obavljali posao.

Udoban stolac, pisaći stol i računalo samo su neke od sitnica koje će nam olakšati work from home. U nastavku vam donosimo 10 odličnih ideja kako da pretvorite svoju oazu mira u home office.

Bijela estetika prošarana je toplim krem i zlatnim tonovima koji zrače toplinom. Stol do prozora pun je pogodak jer prirodna svjetlost je najbolja za vid.

Pomoćni stolić koji se nalazi između dva ormara savršen je za obavljanje posla. Kako bi se osjećali manje zatvorenim, dodajte biljku i razbijte minimalizam kutka.

Ovo je pravi prikaz jednostavnosti koja se nalazi na svega par polica. Sve potrebno je na dohvat ruke, a detalji u šarenim bojama podižu atmosferu.

Jednostavan stakleni stolić s nogicama od bambusa djeluje totalno opuštajuće. Par figurica i udoban stolac nisu na odmet.

Unesite zelenila u neutralan prostoru pomoću boja i biljaka. Kutak će djelovati opuštajuće i u njemu ćete zaboraviti na vrijeme.

Rešetka s policama i nijanse drva bacaju na industrijski stil, a biljke mu daju poseban ugođaj. Dodajte nešto poput fontanice s vodom kako bi postigli opuštajuću atmosferu.

Rustikalni stol i umjetnička djela u notama prirode daju kutku osobnost bez nereda. Biljke su glavni faktor za opuštanje i osjećaj svježine.

Idealan kutak sa stolom i klupom za odmor u drvenim tonovima. Smješten kod prozora obasut je prirodnom svjetlošću s pogledom.

Kutak stvoren za sve one s umjetničkom i kreativnom dušom. Šarene boje i razne ilustracije pomažu kod stvaranja novih ideja.

Ukoliko nemate poseban kutak u koji biste mogli smjestiti home office i stol za blagovanje je odlična ideja. Dodajte veseli stolnjak i par vaza s biljem kako biste stvorili veseli ugođaj.