FOTO by Women's secret

Obuća

10 natikača, sandala i japanki koje zrače pravim ljetnim štihom

Krešimir Šustić 08. lipnja 2020.

Top modeli iz kojih se nećemo izuvati!

Sve što nam je potrebno za bezbrižno uživanje u ljetnom godišnjem odmoru koji nam se bliži su lepršavi i prozračni odjevni predmeti napravljeni od laganih materijala i otvoreni modeli obuće kojih uistinu ima u svim varijantama i oblicima.

Potrebno je da svaki korak koji napravimo dok šećemo uz rivu ili na putu prema plaži bude popraćen udobnošću, ali i oku ugodnim modelima koje bez problema možemo kombinirati uz više outfita.

Vikend izdanje u svijetlo plavom spoju slingbacksica, salonka, mašne i vezica!

Među najpopularnijima za izlaske, definitivno su sandale, neovisno jesu li wedgesice, špagerice ili one na blok petu, potrebne su svima kako bi održavali eleganciju, pa čak i u trenucima u kojima opuštamo moždane vijuge.

Natikače i japanke u zadnjih par godina totalno su se transformirale iz klasičnog kućnog komada u onaj koji možemo isfurati na večeru ili u izlazak uz suknjem kratke hlačice ili haljine.

Potaknuti radošću što nam se ljetovanje uskoro bliži, bacili smo se u potragu za idealnim modelima u kojima ćemo i ove sezone istinski uživati i biti trendi. Završili smo skrolajući unutar Women’s secret web trgovine i uživali u izboru i mnoštvu modela koje smo uočili.

Popularne modele najviše krasi pravi ljetni hit, a to je prirodni slamnati materijal koji podsjeća na egzotične i tropske destinacije uz tirkizno more.

Dolaze nam u raznim bojama i s točkastim uzorkom ili onim na crtu, kao i s mašnama i remenčićima koji im daju malo finiju notu.

Galerija koja slijedi u nastavku, donosi vam naših 10 favorita, a cjelokupnu ponudu možete pogledati klikom na LINK.