Iće & piće

Jeste li posjetili izletište i ranch Cowboy? Tamo kao da je Božić već stigao…

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2021.

Ako ne možete dočekati blagdane, uputite se na ovaj bajkovit ranch koji je već zablistao u blagdanskom ozračju...

Draženka i Darko par su koji dijeli mnogo strasti, kao i divno mjesto na koje su svi dobrodošli, a koje se naziva Cowboy. Riječ je o restoranu, ranchu i izletištu okruženom zelenom oazom.

Njihova fascinacija prirodom i konjima, potakla ih je da iznjedrimo ovaj ranch koji se nalazi na 10min od Novog Zagreba, na čarobnim i šumovitim obroncima Vukomeričkih gorica, točnije u Markuševcu Turopoljskom na adresi Grbec 9.

Sva infrastruktura rancha od samog je početka podređena opuštanju i uživanju u energiji koju donosi priroda. Taj je osjećaj dodatno ojačan obiljem gastronomskih užitaka jer osim ljubavi prema konjima, ovo dvoje entuzijasta dijeli i veliku ljubav prema hrani. 

Trude se pomno birati sastojke stoga odabiru samo najkvalitetnije namirnice domaćih proizvođača. Svaki je njihov recept pomno osmišljen i povezan s interijerom i eksterijerom prostora kako bi sva naša čula uživala – kako u čarobnom pogledu na prirodu, konje i šumu tako i u zvukovima country glazbe.

Osim ukusne hrane i očaravajuće prirode koja nas okružuje, na ovom ranchu možete zajahati konje – i vi i vaši najmlađi!

Svako godišnje doba ovdje je savršeno jer osim bajkovite prirode, u proljeće i ljeti pronaći ćete hlad od užarene gradske vreve u njihovom šarmantnom kafiću koji se nalazi u šumi, kao i u jahanju…

Najesen će vas oduševiti divan krajolik i lišće u nevjerojatnim bojama, dok je zima predviđena za cozy ugođaj popraćen blagdanskim dekoracijama. Iako još nismo uplovili u prosinac, posljednji mjesec u godini, na ovom ranchu već je sve spremno za festive sezonu koja je iza ugla…

Mi smo uspjeli uhvatiti djelić božićne atmosfere koja pršti kompletnim interijerom i eksterijerom. Lampice, zvijezde, kuglice, ambijent je zaista šarolik, baš onakav kakav i treba biti za Božić. Nadamo se da će i vas put odvesti u ranch Cowboy, kako zbog hrane tako i zbog nezaboravne fotke koju možete okinuti uz njihove božićne ukrase.