FOTO by Instagram

Dekor

Prpošni vjenčići ovog će Uskrsa krasiti naša ulazna vrata!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2021.

Prepuni boja i detalja, u svaki će dom unijeti pozitivu i radost...

Instagram je društvena mreža koja je prepuna kreativnih ideja i kada god ne znamo na koji način nešto napraviti, oblikovati, kreativno doraditi, tamo uvijek nađemo praktično rješenje. Baš poput Pinteresta, donose niz primjera koji nam mogu poslužiti u svakodnevnom životu, pa smo se ususret Uskrsu bacili u potragu vjenčića za vrata.

Nakon što smo u siječnju pospremili sve božićne ukrase, naš interijer postao je pomalo bezličan i jedva čekamo priliku udahnuti mu novo ruho. Početak proljeća izvrsna je ideja da ambijent upotpunimo razigranim bojama u obliku cvjetnih dekoracija, a tu je i najveći blagdan koji je dovoljan razlog da stol ukrasimo ukrasnim zečićima, pilićima i jajima.

Kako bi sve bilo u duhu Uskrsa, počeli smo razmišljati o najkreativnijim stvarčicama među kojima se nalaze i vijenci za vrata, koji u nama izazivaju dobro raspoloženje i potrebnu pozitivu.

Na Instagramu smo pronašli mnoštvo ideja, a u nastavku donosimo i online trgovine gdje neke od njih možete odmah naručiti, poput Nexta i Ginger Raya

Uz klasične okrugle vjenčiće koji su ispunjeni cvijećem, papmas travom i prigodnim zelenilom, tu su i nekonvencionalna izdanja koja su nas oborila s nogu, kao i ručni radovi u koje je utkano mnogo truda.

Sigurni smo da i unutar domaćih dekorativnih storeova ima raznovrsnih ideja, a nakon što vidite sve ove vjenčiće, ako imate dodatne inspiracije i vremena, uvijek vam preostaje i DIY tehnika. Okupite sve članove obitelji i osmislite jedan svoj unikatan vijenac…

Ne propustite i svom stanu ili kući priuštiti jedan od neodoljivih modela…