FOTO by Calzedonia

Moda

Ljubav dolazi u obliku Calzedonia soknica!

Viktoria Mikulić 05. veljače 2021.

Srca su zaokupirala novi accessories poznatog brenda!

Ove veljače, ne samo da ćemo pokazivati ljubav drugima, već se i diviti sebi za sve ono što smo izdržali u proteklim mjesecima. Drugim riječima, ovaj je mjesec rezerviran da slavimo ljubav, no da ipak sebe nakratko stavimo na prvo mjesto i priuštimo si sve one sitnice koje će nam vratiti pozitivu.

Calzedonia soknice u nama pobuđuju ljubav, onu koja nam je svima potrebna da bismo normalno živjeli i funkcionirali. Ljubav nas diže, daje nam energiju i čini nas puno boljim osobama. Iako je najviše možemo osjetiti kroz emocije, a ne kroz materijalne stvari, ipak ne možemo reći ne ljupkim novitetima iz Calzedonie, koji će nam popraviti i one najtmurnije dane.

Calzedonia zna kako začiniti Valentinovo! Stigle prozirne hulahopke sa srcima!

Nedavno smo predstavili hulahopke sa srcima koje će zagrijavati atmosferu ispod profinjene haljine, a sada smo odlučili izdvojiti čarapice sa srcima, koje ćete htjeti imati uz sebe dok gledate omiljenu romantičnu komediju ili neki drugi ljubavni film.

Uz njih, nekako nam je toplo oko srca, a najveći problem je što su svi modeli toliko divni da ne možemo kupiti samo jedne.

Novi primjerci dolaze u nekoliko varijanti. Tu su soknice u bijeloj, crnoj i sivoj boji koje kriju jedno veliko srce i ljubavne natpise, a za sva ona romantična večernja izdanja, pažnju će plijeniti prozirni modeli sa sićušnim srcima. Nas su ipak najviše osvojile one u crnoj boji, s čije se stražnje strane nalaze elegantni biseri koji čine jedno veliko srce.

Koje god odabrali nećete pogriješiti jer se Calzedonia i ovog puta pobrinula da vam njihovi modni dodaci izmame omijeh na licu i svojim motivima maksimalno uljepšaju stopala.

U nastavku pogledajte galeriju s našim favoritima: