FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia zna kako začiniti Valentinovo! Stigle prozirne hulahopke sa srcima!

Antonija Andabak 31. siječnja 2021.

Srca i hulahopke uvijek su bili šarmantan par za Valentinovo!

Bilo Valentinovo ili ne, noviteti s Calzedonia potpisom zaslužuju posebno mjesto na vašoj modnoj ljestvici prioriteta! Savršen tajming mjesec dana nakon Božića, rezultirao je velikim interesom za accessorieseom koji će naše lijepo oblikovane noge učiniti još privlačnijima!

Calzedonia je ovoga puta odigrala malu igru čekanja i lansirala perfektne prozorne hulahopke s motivom srca na intrigantan, sexy način s ukusom. Što će reći da ih možete nositi na Valentinovo uz odjevnu kombinaciju koja će isticati uzorak srca, ali i kasnije kada jednostavno želite jedan dan u tjednu pokazati uzorak koji znači ljubav.

Na listi top pet prozornih Valentines hulahopki našle su se one sa stražnjim šavom u obliku srca koje će istaknuti vaše sexy oblikovane listove i privući pozornost i žena i muškaraca! Tome one s uzorkom nekako i služe zar ne? Po cijeni od 79,90 kuna svakako bi se trebale naći u vašoj shopping košarici!

Prozirne hulahopke sa stražnjim šavom u obliku srca 79,90 kn

Hulahopke koje su svakako privukle još pozornosti one su s uzorkom rombova i srca koji se protežu duž čitavih hulahopki i interesantne su zbog toga što se ipak morate malo približiti ne bi li shvatili da vrhove rombića povezuju srca. Ovo se zove suptilna seksepilnost, osobito ako sa stilom nosite hulahopke s tematskim uzorcima! Njihova cijena je 59,90 kuna i možete ih naručiti ovdje.

Mrežaste hulahopke s uzorkom na rombove i srca 59,90 kn

Moramo priznati da su najlonke s longuette efektom i uzorkom na srca naši mali favoriti upravo zbog efekta dokoljenki koji uz raznobojna srca daju razigranost koja će naviše doći do izražaja u kraćoj zvonolikoj suknjici i schoolstyle cipelama na visoku petu! Možete ih naručiti ovdje po cijeni od 79,90 kuna!

Hulahopke s efektom longuette i uzorkom na srca 79,90 kn

Klasik među klasicima, ovakav uzorak poznat nam je iz prošlogodišnje kolekcije uoči Valentinova gdje su također lansirane tanje najlonke sa srcima koja su ih ukrašavale cijelom dužinom. Ljupki heart klasik potražite ovdje po cijeni od 79,90 kuna!

Prozirne hulahopke s uzorkom u obliku srca 79,90 kn

One koje su apsolutno zaslužile modne ovacije, a nisu u kategoriji uzoraka sa srcima, ove su s uzorkom riječi “Amore”! Obožavamo kada brend napravi mali zaokret i unese osvježavajuću ideju koju realizira na najljepši mogući način. Amore hulahopke vaše mogu biti za 119,00 kuna i sa sigurnošću tvrdimo da se isplati kupiti ih.

Prozirne hulahopke s natpisom „Amore” 119,00 kn

Brend Calzedonia trenutno ima akciju 4+1 što će reći da od prezentiranih pet hulahopki s uzorcima, jedne mogu biti vaše gratis!