FOTO by River Island

Moda

Haljina s cvjetnim detaljem u indigo plavoj boji prava je modna poslastica!

Daria Lovrić 04. siječnja 2023.

Atraktivan must-have primjerak stvoren je za večernji izlazak!

Uplovili smo u novu godinu, a siječanj nas mazi visokim temperaturama i nježnim zrakama sunca. Zahvaljujući lijepom vremenu nismo upali u siječanjsku depresiju popraćenu sivilom, nego smo puni elana, odmorni i željni provoda.

River Island indigo plava haljina 1

Iako trošimo novčiće na posljednje artikle na sniženjima, polako škicamo nove kolekcije u potrazi za upečatljivim odjevnim komadima koje će nas očarati na prvi pogled.

Haljina s cvjetnim detaljima prava je modna fantazija!

Unutar River Island kolekcije pronašli smo mini haljinu u indigo plavnoj nijansi koju smo istog trena spremili u košaricu. Kratka haljina dugih rukava ima duboki V izrez u području dekoltea i krasi je pufasti oversized cvjetni detalj u struku.

Plava krasotica je od scuba materijala koji dodatno ističe žensku figuru i seksepil, dok cvjetni detalj vizualno naglašava struk i kreira figuru pješčanog sata.

Ova efektna haljina je idealan izbor za vikend partyje, svečane večere i razne proslave. Uz promjenu torbice, frizure, make up-a i cipela možete kreirati različite lookove prilagođene svakoj situaciji.

Odlično će izgledati uz čizme s visokom potpeticom u nešto ležernijim, ali i dalje elegantnim varijantama. U svečanim prilikama spojite ju s decentnim nakitom u zlatnoj ili srebrnoj boji te s pripadajućim salonkama u boji starog zlata ili trendi srebrnoj.

River Island indigo plava haljina 2
River Island indigo plava haljina

Za upečatljivu krasoticu morat ćete izdvojiti £55, a možete ju naručiti putem River Island web trgovine.