FOTO by Zara

Moda

Zarina nježno ružičasta haljina s cvjetnim detaljima prava je modna fantazija!

Daria Lovrić 15. studenoga 2022.

Omiljeni high street brend opet ima favorita sezone!

Jedva smo dočekali jesenski period, ali ne zbog “predivnog vremena i ugodnih temperatura,” već se radujemo novim jesenskim kolekcijama koje su uvertira u najuzbudljivije doba godine. U moru TOP modnih komada za svakodnevno nošenje, večernje partyje i svečane prigode uvijek se pojavi neki od njih koji nas naprosto očara.

Zara haljina s cvjetnim detaljima 1
Zara haljina s cvjetnim detaljima

Pretražujući web trgovine u potrazi za odjevnim komadima kojima ćemo oplemeniti našu jesensku garderobu, za oko nam je zapela Zarina ljubimica koja će začiniti našu svečanu kolekciju.

Zarina ružičasta haljina s cvjetnim detaljima pravi je odabir za provode

Efektna kratka haljina s upečatljivim, cvjetnim detaljima od tila unijet će nježnost i notu ženstvenosti u vaš look. Mini haljina ima otvorena gola ramena s ravnim izrezom u području dekoltea.

Zara haljina s cvjetnim detaljima 2
Zara haljina s cvjetnim detaljima

Zarina krasotica idealan je izbor za svečane prigode poput rođendana i raznih domjenaka, ali i drugih večernjih proslava.

Zara haljina s cvjetnim detaljima

Sama po sebi je vrlo posebna i upečatljiva, stoga uz nju birajte obuću u nježnim tonovima, neutralan make-up i prirodno valovitu frizuru.

Što se tiče odabira nakita, mi preporučujemo odabir jednostavnih i decentnih modnih dodataka u srebrnoj ili zlatnoj boji kako bi haljina ipak bila u prvom planu kao glavna zvijezda večeri.

Zara haljina s cvjetnim detaljima

Ako i vi želite ovu ljupku haljinu isfurati na idući party, morat ćete za nju izdvojiti 299,90 kuna, a možete ju pronaći putem Zara web trgovine.