FOTO by Instagram @rebekabarath / @primark / @michelejaliene

Moda

Bijele čizme osvajaju ulice – Zara, Reserved, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear i H&M modeli

Daria Lovrić 04. listopada 2022.

Popularan trend iz 80-ih, vladat će sezonom jesen/zima 2022.!

Bijele čizme već su popularne nekoliko sezona, međutim ove godine doživjet će svoj vrhunac. Trend nošenja bijelih čizama eksplodirao je prošle godine na modnoj pisti na NYFW i od tada njihova popularnst samo raste.

Zašto su bijele čizme ljubimice sezone?

Bijele čizme izgledaju elegantno, sviježe i moderno i u vaš će outfit unijeti notu profinjenosti. Nas su odmah osvojile jer se zapravo radi o višesezonskoj obući. U proljeće ih možete kombinirati s lepršavim cvjetnim haljinama, u zimu s pletenim haljinama, dok će u jesenskom periodu dodati nježnost kombinacijama od trapera.

Odlično će izgledati kao dio poslovnog looka, ali i u večernnjim varijantama uz mini suknje. Ako ste u potrazi za obućom koju ćete nositi u obavljanju svakodnevnih aktivnosti birajte bijele čizme s niskom petom, a ako tražite par za večernji izlazak, izaberite modele sa stiletto potpeticama.

 Stradivarius čizme
Stradivarius čizme – 399,90 kn

Naši favoriti su svakako visoki modeli sa stabilnom blok petom, koji će se uklopiti u casual i svečani look. Iako zahtijevaju malo više pažnje i vremena za čišćenje u odnosu na druge boje radi svog efektnog izgleda definitivno zaslužuju svoje mjesto u našoj garderobi.

Naše favorite s cijenama iz aktualne ponude popularnih brendova Zara, Reserved, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear i H&M pogledajte niže u galeriji: