FOTO by Instagram @corporate.inspo / River Island / @fashionyru

Moda

Zašto su čizme iznad koljena ljubimice sezone? I ove godine nastavljaju svoju vladavinu!

Daria Lovrić 19. rujna 2022.

15 najljepših modela iz Zara, Mango, Mohito, Stradivarius, River Island, Bershka, Pull&Bear i Nine West kolekcije

Početkom svake sezone uzbuđeno pretražujemo web trgovine i pregledavamo police omiljenih brendova u potrazi za atraktivnim krpicama i novim modelima obuće kojima ćemo začiniti našu jesensku garderobu.

Svaki dan nosi novi razlog da se skockamo, neovisno o tome idemo li na posao, druženje s frendicama ili smo pozvani na poseban event na kojem želimo zablistati.

Jesenski period donosi nam mnoštvo novih trendova, ali i vraća neke basic komade bez kojih ne možemo zamisliti ovo godišnje doba. Neki od popularnih komada kojima se iznova vraćamo svake godine su zasigurno kožna jakna, bijela košulja, baloner, gležnjače i visoke čizme iznad koljena.

 Mohito visoke čizme iznad koljena
Mohito visoke čizme iznad koljena – 599,90 kn

Čizme iznad koljena definitivno su najatraktivnija obuća!

Kada govorimo o jesenskoj i zimskoj sezoni visoke čizme iznad koljena apsolutni su must have i najefektniji dio svakog looka. Odigrat će vrlo glavnu ulogu i zaokružiti cijeli outfit bez obzira na to nosite li ih u dnevnim ili večernjim varijantama.

Nine West visoke čizme iznad koljena 1
Nine West visoke čizme iznad koljena – 616,85 kn

Najviše ih volimo kombinirati uz kožne suknje, pletene duge veste i kratke haljine s jesenskim printom. Sinonim su za ženstvenost i vašem će looku dati dozu profinjenosti.

ine West visoke čizme iznad koljena 2
Nine West visoke čizme iznad koljena – 839,20 kn

Iako još uvijek nismo službeno zakoračili u jesenski period, preostalo nam je još nekoliko dana stoga smo pretražili prve jesenske kolekcije omiljenih brendova i izdvojili 15 krasotica iznad koljena u kojima ćete poželjeti provesti cijelu nadolazeću sezonu.

ine West visoke čizme iznad koljena 3
Nine West visoke čizme iznad koljena – 714,35 kn

Naše favorite s cijenama iz aktualne ponude popularnih brendova Zara, Mango, Mohito, Stradivarius, River Island, Bershka, Pull&Bear i Nine West pogledajte niže u galeriji: