Zabava

Znakovi koji ukazuju da ste s osobom za koju biste se trebali vjenčati

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Uzajamna podrška i razumijevanje su najbitniji segmenti za zdravu budućnost

Kada bi naš ljubavni život bio jednostavan poput matematičke jednadžbe vjerojatno bismo svi hodali planetom poput ‘polumrtvih zombija’ koji i nemaju neku svrhu u životu.

Ljudi s kojima smo u vezama nas nauče kako se prilagoditi drugima, kako dijeliti ljubav, uživati i poštivati, a najbitnije od svega kako steći samopouzdanje i zavoljeti sebe.

Iako nam je nekada teško pomiriti se s činjenicom da ne funkcioniramo s nekom osobom koja nas neizmjerno privlači, moramo dignuti glavu gore i nastaviti tražiti pravu ljubav.

U nastavku donosimo znakove koji ukazuju na to da pored sebe imamo nekog posebnog, te da je možda pravo vrijeme da sami sebi priznamo kako je to netko s kim ćemo provesti vječnost.

Oboje želite iste stvari

Znate da oboje želite djecu i očekujete da brigu o djeci podijelite podjednako ili znate da ste na istoj stranici sa stvarima koje su vam najvažnije, te o njima često razgovarate.

Poštuje vaše granice

Razumije da imate druge obveze poput večere s curkama, obiteljskog ručka kod svake nedjelje, ali što je najvažnije, on ne pokušava spustiti ove granice, odbiti vas od njih ili ih prekinuti.

Oboje imate zdravu razinu neovisnosti

Ne želite biti međusobno ovisni u mjeri u kojoj ćete izgubiti svoju autonomiju jer u svakom partnerstvu trebala bi postojati uzajamna podrška i briga koja ne bi smjela biti neuravnotežena.

Posvećen je svom osobnom rastu, a istovremeno podržava vaš

Svaka dugoročna zdrava veza zahtijeva sposobnost zajedničkog rasta i promjene, a svatko za koga se vrijedi vjenčati neće biti ugrožen vašom predanošću osobnim ciljevima, već će u tome vidjeti snagu.

Stalo mu je do vaših prijatelja

Ako netko od njih ima loš dan, predlaže da odete provesti vrijeme s njima ili da ih pozovete da vam se pridruži na večeri, te vas ne pokušava izolirati od prijatelja, već se pobrine da provedete dovoljno vremena s njima, čak i kad to znači da se vi taj dan možda nećete vidjeti.

Imate dobru seksualnu kemiju

Ako je vaš partner sjajan na papiru, ali vam nedostaje seksualne kemije, to može biti veoma važno, jer se ne želite osjećati krivim zbog nedostatka seksualne kemije, a ne želite ni da se vaš partner osjeća krivim zbog nedostatka iste.

Ponaša se prema vama ljubazno i ​​velikodušno

Poznati stručnjak za veze, u svom je istraživanju utvrdio da su ljubaznost i velikodušnost dvije glavne osobine koje su određivale hoće li veza potrajati jer ako vaš partner ima ove osobine i prema vama se ponaša upravo tako, možda je on taj.

Otvoreni ste jedno prema drugome i iskreni

Ako smatrate da trebate sakriti ili opravdati glupe stvari poput činjenice da ste kupili razmetljivi predmet kako biste se počastili nakon posebno teškog tjedna, to nije sjajno, a ako možete biti potpuno otvoreni i iskreni u svemu i ne osjećate potrebu ništa skrivati, to je dobar znak.

Pruža vam osjećaj doma

Ako možete biti potpuno svoji i ne morate brinuti zbog nebitnih stvari koje su u suštini samo obične stvari, onda vjerojatno pored sebe imate onog pravog.

Ne pokušava vas promijeniti

Zna da ste neuredniji od njega, da vam uvijek treba puno vremena za spremanje i da ne znate baš najbolje kuhati, a on je u redu sa svime i nastavlja vas bezuvjetno voljeti.