Kids

Zipka – domaći brend čije su nas unikatne krsne košuljice osvojile!

Viktoria Mikulić 29. svibnja 2018.

Ako za svog mališana želite personaliziranu krsnu košuljicu kao uspomenu za cijeli život, vrijeme je da vas upoznamo sa Zipkom...

Priča o „Zipki“ započela je još prije otprilike 5 godina kao ideja koja se s vremenom razvijala, nadograđivala i oblikovala u ono što to danas jest. Brođanka Marica Stvorić je u tom razdoblju stjecajem različitih okolnosti nakon niza godina napustila svoj posao u struci te nakon nekog razdoblja različitih privremenih poslova shvatila kako bi višak slobodnog vremena mogla usmjeriti na ono što voli i želi raditi.

Još od mladih dana stekla je vještine krojenja i šivanja koje je mudro iskorištavala kako bi sebi i svojim najbližima omogućila da uvijek imaju najmodernije „krpice“ u ormaru, a ručni rad je nešto što joj je prenijela njezina majka koja je izvezla nebrojene stolnjake s različitim motivima koji se i danas koriste i čuvaju kao uspomena.

Zipka

Ideja o izradi krsnih košuljica došla je prilično spontano. Kroz razgovor s nekim majkama primijetila je kako su gotovo sve krsne košuljice uniformirane, strojno izrađene i nemaju „ono nešto“. Zahvaljujući svojoj ljubavi prema ručnom radu i želji da vrijednost tog rada očuva i podijeli s drugima, shvatila je da ona može biti ta koja će im omogućiti da ispune svoje želje i vizije kako bi ta uspomena za njihove mališane trebala izgledati.

Zipka

U samim početcima krsne košuljice je izrađivala samo za poznanike i putem preporuka, ali nakon uočenog oduševljenja i pozitivnih povratnih informacija odlučila se omogućiti i drugima da dođu do njezinih ručnih radova. Osnovana je domaća radinost upravo s nazivom „Zipka“ (starinski naziv za kolijevku) kako bi se naglasila važnost tradicije u čitavom pristupu.

Zipka

U ponudi su trenutno krsne košuljice izrađene od pamuka i od satena. Košuljica može biti samo s križićem i mašnicom, a mogu se dodati i različite ručno vezene aplikacije i tekst koji vama nešto znači. Tekst i aplikacije mogu biti izvezene u različitim bojama, a svaka košuljica može biti ukrašena satenskom vrpcom u odgovarajućoj boji. Krsne svijeće dolaze u različitim dimenzijama i svaka svijeća ukrašena je tilom, vrpcama i ostalim detaljima u boji koju želite. Moguće je dodati ime u zlatnoj ili srebrnoj boji. Zipka

Zipka

Uz krsne košuljice i krsne svijeće, često su tražene i maramice različitih dimenzija na kojima se obično izveze ime ili neka poruka te podbradak koji može poslužiti kao zgodan i unikatan poklon.

Svaka naručena košuljica u potpunosti je izrađena prema zamislima i željama roditelja, kumova i ostalih koji žele svojoj maloj dječici pokloniti uspomenu koju će imati za čitav život. U svaku košuljicu utkano je puno truda, ljubavi, vremena i pažnje ove Brođanke. Svaka svijeća ukrašena je pažljivo i s mnogo preciznosti. Zipka

Zipka

Krsna košuljica je simbol koji će vas i vaše dijete cijeli život prisjećati na trenutke kada je kao krštenik postao Dijete Božje. Krsna svijeća predstavlja simbol da je tim trenutkom doživjelo prosvjetljenje. S obzirom da se sve izrađuje po narudžbi i ručno, nebrojene su mogućnosti izrade po vašim željama.

Pristup svakoj osobi koja se javi je u potpunosti individualiziran tako da je dobrodošla svaka nova ideja i zamisao jer tim načelom se ovaj brend i vodi čitavo vrijeme – osluškivati potrebe i želje roditelja, kumova i ostalih te se razvijati u suradnji s njima.

Zipka

Planovi za budućnost su održati dosadašnju kvalitetu rada i zadovoljstva svih onih koji dođu u doticaj s proizvodima ove domaće radinosti. Pratite rad “Zipke“ i javite se s nekom vašom idejom ili pronađite nešto od već ponuđenoga što vam odgovara. Osmislite lijepu uspomenu za vaše mališane i dopustite da vam Zipka pomogne u tome, jer uspomene žive vječno.

 

Za detaljnije informacije i primjere dosadašnjih radova posjetite njihovu Facebook stranicu.

#krsna IGRA DARIVANJA

U suradnji s brendom “Zipka”, darujemo jednu unikatnu krsnu košuljicu i svijeću u boji, s imenom i datumom prema odabiru. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica  unikatne krsne košuljice i svijeće domaćeg brenda ‘Zipka’ je Slavica Vidaček. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.