FOTO by PR

Promo

Zgrabite mini veličine svojih omiljenih CATRICE pudera!

PR 22. prosinca 2021.

Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu

Što veće, to bolje? Ne uvijek! Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage Pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini.

Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu i idealan je za putovanja ili popravke u pokretu. Također dio limitirane kolekcije: Četiri omiljene nijanse u standardnoj veličini.

Na ovaj su način ljubiteljice ljepote savršeno opremljene za suočavanje sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim puderom – bilo u mini ili u punoj veličini.

MINI HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Puder kada ste u pokretu. Ponekad vam nije potreban vaš omiljeni puder u standardnoj veličini! Tu dobro dolazi praktični mini pandan popularnog HD Liquid Coverage tekućeg pudera by CATRICE.

Četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana dostupne su u mini veličini od 10 ml u sklopu limitirane kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu prekrivenost – do 24 sata. Savršen za putovanja!

NMPC: 27,90 kn

HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Drugi efekt kože: HD Liquid Coverage tekući puder osjeća se poput druge kože i pruža besprijekoran ten! Izuzetno lagana tekuća tekstura savršeno prekriva nedostatke i matira kožu.

Dugotrajna formula osigurava prirodan izgled koji traje cijeli dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubiteljice ljepote i dalje moći pronaći na beauty stalcima u standardnoj veličini nakon isteka limitirane kolekcije.

NMPC: 55,90 kn