Promo

Zgodni Luka Basi s novom pjesmom otkrio potresnu životnu priču!

PR 15. veljače 2018.

Novi singl posvetio je svojoj sestri s kojom je dugi niz godina bio razdvojen...

Mladi i naočiti pjevač Luka Basi miljenik je ženskog dijela publike, ali i kolega jer nakon mega uspješnih dueta s Jolom, Lidijom Bačić te bendom Ljubavnici, ponude za suradnju pljušte sa svih strana. Nije ni čudo obzirom da svaka pjesma koju otpjeva bilježi milijunske poglede na You tubeu jer Luka osim anđeoskog glasa i zavodljivog stasa nudi najkvalitetniju glazbenu i video produkciju.

A novom pjesmom „Seko moja“ Luka je odlučio otkriti svoju intimnu životnu priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Posvetio ju je svojoj sestri s kojom je jako povezan, ali nije uvijek bilo tako.

Naime, nakon rastave roditelja, sestra je nastavila živjeti s majkom, on s ocem i prorijedili su kontakte, a Luka je zbog toga bio silno nesretan pa je preuzeo inicijativu i obećao sam sebi i sestri da ih više nikada nitko neće rastaviti. U međuvremenu je dobio još jednu sestru i često ističe da su mu sestre najvažnije osobe u životu s kojima dijeli sve svoje uspjehe.

„Sestre su mi najbolje prijateljice i presretan sam što sam snimio pjesmu za moje dvije žene koje volim najviše! Nadam se da će naša ljubav, baš kao i pjesma, biti vječna“, kaže Luka koji iznimno poštuje žene, divi im se i san mu je upoznati djevojku koja će biti ona jedna i jedina.

Za produkciju „Seko moja“ zaslužna je Lukina provjerena glazbena ekipa Raay musica, koja je glazbi Raaya i tekstu Gorana Belenka te Karla Asandova dala prepoznatljiv radiofonični zvuk, a Luka je opisao i zanimljiv način nastanka pjesme:

„Nevjerojatan je put ove pjesme. Moja mala glazbena obitelj i ja opuštali smo se nakon odličnog ljetnog koncerta. U jednom su trenutku svi primijetili da sam mislima nekud odlutao, pogleda usmjerenog ka noćnom nebu. A moju je pažnju privukao pun mjesec koji me uvijek podsjeti na davno obećanje koje smo si moja sestra i ja, onako dječje dali u godinama razdvojenosti – kada nismo skupa, pogledat ćemo u mjesec prije spavanja i pomisliti jedan na drugoga. Ispričao sam to ekipi i ne mogu izreći koliko su me ganuli kada su mi nakon mjesec dana pustili demo verziju pjesme koja opisuje moj život. Ta pjesma sam ja od glave do pete.“

Novu pjesmu možete poslušati ovdje:

Topao, emocijama nabijen videospot u produkciji Raay musica zasigurno će, kao i svi dosadašnji Lukini video uratci privući puno pogleda, tim više što je Luka, kako bi što vjerodostojnije predstavio priču pjesme, s publikom podijelio svoje privatne video snimke iz djetinjstva na kojima su on i sestre.

Nakon premijernog puštanja nove pjesme na koju je jako ponosan, mladi pjevač jedva čeka podijeliti je s obožavateljima na live nastupima.