FOTO by Zara

Moda

Zelena cvjetna haljina iz Zare i bijele tenisice neophodan su proljetni spoj!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2024.

Floralni print i ožujak se vole!

Konačno smo zakoračili u ožujak i sada i službeno možemo početi maštati o proljeću. Doduše, temperature nas jutros nisu ugodno iznenadile, no vjerujemo da će već za vikend zrake sunca odagnati tmurno vrijeme.

Zamišljamo šetnju gradskim asfaltom, dok u ruci držimo mirisne tulipane, a naša odjevna kombinacija govori samo jedno “proljeće je iza ugla”.

Veselimo se druženju s najboljom prijateljicom i kombiniranju proljetnih boja, a jedna se posebno ističe u nadlazećem razdoblju. Zelena boja je zaštitna boja Dana svetog Patrika koji obilježavamo 17. ožujka, a također asocira i na buđenje prirode, stoga je savršena za predstojeći period u godini.

Zara je modna adresa kojoj se uvijek rado vraćamo. Ovaj high street brend na tjednoj nas bazi časti trendi novitetima, a ovog puta za oko nam je zapela zelena midi haljina s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima.

Mini haljine su više rezervirane za slobodno vrijeme i noćne izlaske, dok su duge najčešće predviđene za svečana događanja. Iz tog razloga, midi haljine su savršena alternativa za dnevne i večernje prilike, kao i za poslovne sastanke.

Ova košulja-haljina ima pojas od iste tkanine s dvostrukom kopčom zlatne boje, a najviše nas se dojmio floralni uzorak.

Već je vidimo uz bijele tenisice i neku mini bucket torbicu, ali i uz sandale i salonke. Ako želite osvježiti ormar u narednim tjednima, njezina cijena iznosi 45,95 EUR, a pronaći je možete na LINKU.