FOTO by IMDb

Film

Zaustavljeno snimanje 6. sezone serije “The Crown”

admin 09. rujna 2022.

Iz poštovanja prema preminuloj kraljici Elizabeth II.

Glumci i ekipa filma popularne serije “The Crown” s tugom su dočekali smrt kraljice Elizabete II. Iz poštovanja prema kraljevskoj obitelji serija će prekinuti produkciju svoje šeste sezone na neodređeno vrijeme, rekao je pisac Peter Morgan.

Pauziranje snimanja serije nije vijest koja previše iznenađuje budući da je Stephen Daldry, režiser serije, rekao javnosti da će serija pauzirati snimanje na neodređeno vrijeme ako kraljica umre dok je serija još uvijek u produkciji.

pauzirano snimanje 6. sezone serije The Crown
Foto: IMDb

Nitko od nas ne zna kada će to vrijeme doći, ali bilo bi ispravno i prikladno pokazati poštovanje kraljici. To bi trebalo biti iskazivanje počasti i znak poštovanja. Iz Netflixa još nije potvrđeno kada će se nastaviti snimanje šeste sezone” – izjavio je 2016. godine.

Foto: IMDb

Imelda Staunton, koja bi trebala debitirati kao kraljica Elizabeta II. u nadolazećoj sezoni, jedna je od tri glumice koja će tumačiti pokojnu kraljicu, uključujući Claire Foy u prve dvije sezone i Oliviju Colman u trećoj i četvrtoj sezoni.

pauzirano snimanje 6. sezone serije The Crown
Foto: IMDb

S petom sezonom povijesne dramske serije koja se emitira u studenom, Netflix će se možda morati pripremiti za priljev obožavatelja koji će tražiti utjehu u prikazu kraljice u seriji.