FOTO by Zara

Moda

Zara sako haljina u camel, crnoj i bijeloj boji!

Viktoria Mikulić 17. veljače 2021.

Čekirajte cijenu ovog ženstvenog modela!

Sako je nekoć predstavljao poslovni odjevni predmet, no koliko god isti djelovao klasično, poznati brendovi u njemu su vidjeli golem potencijal. Zasigurno su pomislili kako nosi nešto ženstveno u sebi, no ipak se pritom pitali, ali što mu još nedostaje, na koji način bismo ga mogli dodatno uljepšati? Sinula je ideja…

Tako nekako mi zamišljamo nastanak sako haljina, koje su posljednjih sezona na vrhu modne ljestvice. Najčešće su ravnog kroja, s gumbićima u sredini, i nose se samostalno ili uz elegantne hlače u jednakoj boji.

Nadalje, savršeno izgledaju uz tajice/hlače s prorezom kod gležnja koje su prošle godine zavladale modnim ulicama, a uz koje noge izgledaju još znatno tanje.

Zara nas svako malo iznenadi novim sako haljinama, a najnovije tri posebne su upravo zbog svoje jednostavnosti. Riječ je o klasičnom modelu s V izrezom, metalnim gumbima, naglašenim ramenima i prednjim džepovima s preklopima.

Ova sako haljina dolazi u tri boje, nezaobilaznoj camel te najzastupljenijima crnoj i bijeloj nijansi.

Ako ih nosite zakopčane, ispod njih vam gotovo ništa ne treba, a možete ih kombinirati i uz bralette grudnjak, topić ili bluzu, kao i kratku majicu. Nekako se najljepše slažu s wedgesicama i potpeticama s remenčićima, no definitivno su dobrodošle i uz bijele tenisice u svim ležernim prigodama.

Njihova cijena iznosi 399,90 kuna, a naručiti se mogu putem linka.