FOTO by Zara

Modni dodaci

Zara naušnice u obliku ključa i lokota su neobično potreban asesoar!

Una Lora Banjac 18. travnja 2024.

Što kažete, da ili ne?

Zara je modni brand koji nije samo specifičan po svojim zanimljivim odjevnim kreacijama i modnim dodacima poput torbi i sunčanih naočala, već ima i vrlo specifičan dizajn nakita.

I dok su svi drugi fokusirani na klasičan i elegantan nakit za svaki dan, Zara se odlučila za nešto posve drugačije.

Naime, Zara od sada u svojoj ponudi ima vrlo neobične naušnice, a radi se o visećim naušnicama u obliku zlatnog sobnog ključa i visećih lokota za vaše uši.

12.95 EUR
12.95 EUR

Iako ovaj dizajn nije za svakoga već samo za one odvažnije i hrabrije – ovakav je nakit itekako upečatljiv i izdvaja vas u masi svih drugih koji nose klasične i minimalističke detalje.

Ključ naušnice

Zlatne naušnice u obliku sobnog ključa napravljene su 97 % recikliranog cinka, dok je njihov kristalić napravljen od stakla i mjedi. Zakopčavaju se na pritisak i svakako su modni detalj koji čini razliku u cjelokupnom looku. Ovakve naušnice izvrsne su za casual i ležerne kombinacije, ali zbog ukrasnog kristalića mogu poslužiti i za nešto profinjenije outfite te ih tako uzdići na višu razinu.

12.95 EUR

Lokot naušnice

Metalne naušnice u obliku lokota su nešto što ćete ili voljeti ili će vam biti bizarna sama pomisao da takvo nešto uopće objesite na uši. Nama su osobno jako zanimljive i smatramo da su izvrstan izbor za sve cool ležerne kombinacije kada s jednim detaljem želimo našem outfitu dati novu dimenziju, isticanje i upečatljivost! Napravljene su od 98 % recikliranog cinka i 2 % čelika.

12.95 EUR

Ove modele naušnica možete kupiti u Zara trgovinama ili ih možete naručiti preko Zara službene stranice.