FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home proljetna kolekcija rezervirana za sve koji cijene boho stil!

Una Lora Banjac 01. ožujka 2024.

Minimalizam kao stvoren za našu dušu...

Ako ste ljubitelj minimalizma, zemljanih tonova i jednostavnog dizajna koji ima notu starinskog štiha – na pravom ste mjestu! Zara home kolekcija odiše upravo takvim dizajnom, a naše favorite za dnevni boravak donosimo u nastavku.

Drveni naslonjač s odvojivim nastavkom

Ovaj prekrasan naslonjač ima okvir napravljen od jasenova drva te odvojivi ukrasni jastučić koji se patentnim zatvaračem pričvršćuje na sjedalo i naslon. Njegove navlake se po potrebi mogu skinuti i oprati te je idealan za popodnevno opuštanje uz dobru knjigu.

DRVENI NASLONJAČ S ODVOJIVIM JASTUKOM – 349 € 

Stolić za dnevni boravak od brestovine

Ovaj niski stolić pravokutnog je oblika, dimenzija 160 x 70 cm te visine 25 cm. Napravljen je od bjelogoričnog listopadnog drveta te je predivne prirodne boje i modernog dizajna.

STOLIĆ ZA DNEVNI BORAVAK OD BRESTOVINE – 389 € 

Klupa od brestovine s naslonom

Ova drvena klupica pravi je mix starinskog i modernog. Pravokutnog je oblika s okvirom napravljenim od jasenovog drveta, a sjedalo je ispleteno od biljnih vlakana. Boho stil i lako uklapanje u prostor je ono što nas je najviše privuklo kod ove klupice.

KLUPA OD BRESTOVINE S NASLONOM – 349 € 

Pravokutni mramorni stol od travertina

Mi smo se zaljubili u ovaj stolić, toliko je jednostavan, a opet elegantan i moderan. Može se uklopiti u gotovo svaki prostor, a njegova neutralna boja paše na sve. Izrađen je od travertina – kamena koji su koristili stari Rimljani i koji se i dan danas cijeni zbog svojih estetskih svojstva i svestranosti.

PRAVOKUTNI MRAMORNI STOL OD TRAVERTINA 389 €  – 499 € 

Mali stolac

Sjećate li se onih malih klupica koje su uvijek imale naše bake? E pa njihova era se ponavlja. Ova višenamjenska klupica presladak je dodatak svakom dnevnom boravku, a njene dimenzije su 25 x 31 x 19 cm.

MALI STOLAC – 21,99 € 

Ovaj namještaj, a i ostale artikle iz Zara Home ponude možete naručiti preko Zara home službene stranice.