FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

“Zahvalna sam na svim ovim lavicama.” Marijana Batinić proslavila 43. rođendan!

admin 19. veljače 2024.

I da nam je što više ovakvih trenutaka i ‘vina na usnama’...

Marijana Batinić, majka dvije prekrasne djevojčice i poznata voditeljica brojnih showova, među kojima se posebno ističu “Ljubav na selu” i “Život na vagi”, nezaboravno je TV lice već desetljećima.

Prelijepa brineta izgradila je zavidnu karijeru i jedna je od rijetkih kojoj godine idu u prilog. Ovog vikenda proslavila je 43. rođendan, a mnogi bi se složili da još uvijek izgleda popu djevojčice, osobito s novom frizurom i šiškama.

Marijana je na proslavu pozvala svoje najbliže prijateljice i suradnice, a među uzvanicama je bila i voditeljica Antonija Blaće, zatim Kristina Burja, dizajnerica poznatog hrvatskog brenda Krie Design, kao i obožavana glumica Marija Borić.

“I tako sam sinoć u društvu mojih divnih žena dočekala svoj rođendan. Nisu sve došle, neke su daleko, neke sam zaboravila pozvati jer sam kao i obično sve organizirala zadnji tren, ali svima koje su izbjegle ovu zabavicu itekako zavidim jer #danposlije.

Zahvalna sam na svim ovim lavicama i na svemu što mi je život donio u moje 43 godine. Neka nas zdravlje posluži i da nam je što više ovakvih trenutaka i ‘vina na usnama’.

Hvala svima na divnim čestitkama, odgovorit ću kad dođem sebi.”

Marijana je uvijek dobro raspoložena i pozitivna duhom te nam se čini da je upravo to lijek za njezinu mladolikost.