Promo

Zagrebačko ljeto može krenuti! Otvoren kultni Corona Sunsets Sessions…

PR 25. lipnja 2021.

Ostati u Zagrebu ovog ljeta uopće nije loša ideja

Ispijanje hladnog Corona piva s kriškom limete, minglanje uz najljepši zalazak sunca iznad grada, uživanje na DJ ritmove i duge ljetne noći sa signature koktelom u ruci sjajna su ljetna gradska shema koja je i službeno počela otvorenjem Corona Sunsets Sessionsa!

Ovakav ljetni plan odobrili su i Ivan Vukušić, Matija Cvek, Nika Turković, Daniela Trbović, Marko Kutlić, Lu Jakelić, Saša Cvetojević, Lara Antić, Valentina Walme, Sanja Žuljević, Daniel Bilić, Domagoj Jakopović RIbafishi brojni drugi gosti koji su na krovu Zagrebačkog plesnog centra proslavili i prve dane omiljenog godišnjeg doba.

Instagram su osvojile fotografije magičnog pogleda na metropolu, ali i idiličnog ambijenta, odlične atmosfere i druženja kojeg su svi toliko dugo iščekivali, a najljepši rooftop pop up bar koji slavi 5. rođendan osvojio je baš sve prisutne.

Oaza koja svake godine oduševi uređenjem, ali i posebnom atmosferom nije razočarala ni ove godine. Skrivena od pogleda i od jakog sunca, ova hrvatska inačica planetarno popularnog eventa dokazala je zašto iza sebe ima već 5 uspješnih godina uveseljavanja, druženja i hedonizma, pogotovo za one najveće obožavatelje Corona piva koji je nezamisliv bez kriške limete.

Pobjeći od vrućine gradskog asfalta na već dobro poznatu lokaciju, koja okuplja brojne Zagrepčane, ljubitelje Corone i turiste, moći će se do 1. kolovoza. U iduća 37 dana tako će skriveni krov u Ilici 10 bit the mjesto za dobru zabavu za cijelu ekipu, romantična druženja u dvoje, after work okupljanja i uživanja u savršeno rashlađenom pivu.

Slavljeničko, peto izdanje Corona Sunsets Sessionsa spremno je za chillanje na ležaljkama, „pijuckanje“ piva ili koktela na bing bagovimai hvatanje ritmova iznad grada, svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja nalazi se na službenoj Facebook stranici događaja.