FOTO by IMDb

Poznati

Zac Efron sa svojim novim izgledom žari i pali!

admin 13. srpnja 2020.

Novi izgled zaludio je obožavateljice diljem svijeta

Ovog petka na Netflixu je krenulo emitiranje dokumentarca – eko putopisa kojem je glavni cilj osvještavanje ljudi i demonstracija održivog načina života.

Prva epizoda premijerno je prikazana ovaj petak, a neke od destinacija bit će Island, Portoriko, Francuska, Kostarika, London i Lima.

Dva glavna protagonista dokumentarca čine tandem, a oni su Darin Olien i Zac Efron, koji je svojim novim izgledom ukrao svu pozornost koja je trebala biti usmjerena na premijeru.

Slatko i dječačko lice Zaca Efrona iz filma High School Musical je nestalo, a godine su učinile da se to slatko lice transformira u još nešto slađe.

Zac Efron svojim je novim i muževnim izgledom bacio na koljena sve svoje obožavateljice, a komentari na društvenim mrežama to i potvrđuju.

“Zac Efron novim izgledom šalje sexy vibre!”

“Ovaj dokumentarac gledam samo zbog isklesanog tijela i novog sexy izgleda Zaca Efrona!”

Izgleda da ćemo morati zaboraviti na simpatično lice Zaca Efrona i priviknuti se novi sexy izgled koji, kako stvari stoje, žari i pali.

Show je premijerno prikazan prošlog petka, a čini se kako je Zac napravio reklamu koja će znatno povećati statistiku ženskih gledateljica.

“Putujemo svijetom kako bismo pronašli neke nove perspektive o starim problemima zagađenja naše planete. Pokušat ćemo preispitati način na koji živimo i istraživanjem doći do rješenja koja će biti ekološki prihvatljiva i održiva. Promjena mora negdje započeti, možda je vrijeme da stanemo na loptu i svi promijenimo način razmišljanja.” – izjavio je Zac Efron.

Kako god, sviđa nam se njegova promjena načina razmišljanja, a posebno promjena izgleda te se nadamo da će, na ovaj ili onaj način, potaknuti i druge na nešto pozitivno.