Promo

Zabavno i izražajno donje rublje u suradnji H&M x Love Stories!

PR 07. kolovoza 2018.

H&M x Love Stories suradnja temelji se na kolekciji za žene s prekrasnim i udobnim asortimanom donjeg rublja i tunika

H&M pokreće svoju prvu suradnju s robnom markom donjeg rublja – Love Stories iz Amsterdama. Stvoren u 2013. od strane talentirane Marloes Hoedemana, Love Stories poznat je po svojim eklektičnim printevima, mix-and-match pristupu te udobnom dizajnu.

H&M x Love Stories kolekcija će sadržavati klasične Love Stories komade dizajnirane u suradnji s H&M timom, koji će biti dostupni u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i on-line od 9. kolovoza.

Posebno za ovu priliku Hrvatska It djevojka Rita Rumora odlučila se poigrati Love stories komadima.

H&M x Love Stories suradnja se temelji na kolekciji za žene s prekrasnim i udobnim asortimanom donjeg rublja i tunika zajedno s odjećom za spavanje, maskom za oči, čarapama i putnim vrećicama od satena, čipke i mekog poliamida.

Dizajniran zajedno od strane H&M tima i Love Stories, svi dijelovi imaju prepoznatljiv Love Stories print i kombinacije boja, koje Hoedeman voli nazvati “savršenim neskladom”.

Leopard uzorak, zvijezde i naglašeni cvjetni motivi pomiješani su s čipkom, prugama i nezaobilaznim volanima. Paleta boja sastoji se od tamno ružičaste, crne i maslinaste zelene boje. Sve se može lako kombinirati i prilagoditi raspoloženju i omogućiti da izrazite svoj osobni stil.

“Rublje je uvijek bio važan dio mode. Ovom suradnjom želimo pokazati da donje rublje može biti jednako zabavno i izražajno kao i odjeća, čak i ako nije uvijek vidljivo.

Oduvijek smo se divili Marloesu zbog njene energije, pozitive, naravno, dizajna, tako da smo oduševljeni s ovom suradnjom”, kaže Pernilla Wohlfahrt, kreativni direktor za H&M.

“Volim nazvati suradnju između Love Stories i H&M-a ljubavnom vezom! Od prvog dana prisutno je nevjerojatno poštovanje jednih prema drugima i kemija između svih dizajnera, tako da je spoj nevjerojatan.

Kolekcija se se temelj na kultnim Love Stories komadima donjeg rublja – i ‘savršenim neskladom printeva i boja “, kaže Marloes Hoedeman, osnivačica Love Stories.