Promo

Za praznik ljubavi razveselite voljenu osobu koncertom

PR 24. siječnja 2018.

Ljubav je u zraku, dekoracije srca su posvuda, a vi ne znate što pokloniti voljenoj osobi?

S Valentinovom približavaju se i nastupi Roda Stewarta, Andree Bocellija i Andrea Rieua, stoga osigurajte na vrijeme ulaznice za spektakle o kojima će se još dugo pričati

Probudite maštu i razmislite kako najbolje proslaviti ljubav. Odgovor je, naravno, odličnom glazbom, a neki od najvećih suvremenih pjesnika ljubavi uskoro će nastupiti i u Zagrebu! Od veljače do svibnja zagrebačka Arena poprište je koncerata vrhunskih umjetnika čije je djelovanje obilježilo protekla desetljeća svjetske glazbene scene.

Prvi je na redu rock legenda Sir Rod Stewart koji u Zagreb stiže 2. veljače, a obožavateljima je unaprijed najavio odličnu atmosferu i nezaboravan provod. Čak 200 milijuna prodanih albuma te brojne osvojene nagrade i priznanja publike i struke govore sami za sebe te ne treba sumnjati da će početak veljače zasjati u tonovima rock glazbe.

Slijedi Međunarodni dan žena, povodom kojeg će u Zagreb 10. ožujka svratiti i najpoznatiji svjetski tenor Andrea Bocelli.

Iako mu, za razliku od Stewarta, ovo nije prvi nastup u Hrvatskoj, njegova besprijekorna izvedba osigurala mu je vječnu naklonost hrvatske publike. Ovog puta repertoar će posebno biti prilagođen damama, za koje je Bocelli pripremio ljubavne balade te neke od svojih najpoznatijih pjesama.

Niz zvjezdanih nastupa u Zagrebu zaokružit će svjetski priznati dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra, koji će 19. svibnja još jednom oduševiti prisutne romantičnim valcerima, glazbenim temama iz filmskih klasika, opera i opereta te obradama tradicionalnih pjesama.

„Pred nama su mjeseci kojima se iznimno radujemo jer nam donose mnoga glazbena uzbuđenja, neka već poznata ali i neka nova lica kojima su zajedničke ljubav prema glazbi i besprijekorne međunarodne karijere. Stoga pozivamo sve ljubitelje glazbe da nam se pridruže i iskuse vrhunske koncerte iz prve ruke“ – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Sve informacije dostupne su na stranici www.eventim.hr