Promo

YSL Beauté predstavlja ruž za usne Rouge Pur Couture

PR 23. listopada 2019.

Ona zna što želi. Ona postavlja pravila, a zatim ih krši

Sve što ste ikada željeli od mat ruža za usne. Istovremeno je lagan i mat te se jednostavno nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti. Ugodan je za cjelodnevno nošenje, a i odiše visokom modom.

OBAVIJENA RUŽEM

Najprije je predstavljen The Slim, mat boja za usne koja u potpunosti prekriva, usnama dajući efekt kože. Sada se pripremite za novog člana linije Rouge Pur Couture: The Slim Sheer Matte.

Za razliku od mnogih mat boja za usne, zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti na koju se jednostavno nanose dodatni slojevi, ovaj je ruž lagan i ugodan za cjelodnevnu upotrebu. Obavijte usne ovim laganim mat ružem i istaknite njihovu ljepotu prozračnim slojem sjajne boje.

The Slim Sheer Matte najbolji je izbor za suptilan izgled te vam pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 zadivljujućih nijansi koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni direktor ljepote Tom Pecheux.

12 NOVIH DIZAJNERSKIH NIJANSI KOJE VAM DONOSI TOM PECHEUX

Br. 101 – Rouge Libre – ovu glamuroznu nijansu koju su nosile zvijezde medijske kampanje Edie Campbell i Zoë Kravitz obilježava crvena boja ribizla koja odgovara svim tonovima kože.
Br. 102 – Rose Naturel – topla, ružičasta boja ruže, poput rumenila za usne.
Br. 103 – Orange Provocant – crvena s daškom narančaste boje… ili narančasta s daškom crvene?
Br. 104 – Fuchsia Intime – vedra, istaknuta ružičasta za sve koji vole ostaviti utisak.

Br. 105 – Red Uncovered – strastvena crvena sa suptilnom notom ružičaste boje.
Br. 106 – Pure Nude – blijeda bež boja za savršeno suptilan stil.
Br. 107 – Bare Burgundy – tamna smeđecrvena za ljubitelje ove kultne nijanse.
Br. 108 – Rouge Devetu – zadivljujuća bordo boja za snažan utisak.

Br. 109 – Rose Dénudé – moderna, bogata ružičasta boja koja privlači pozornost.
Br. 110 – Berry Exposed – tamna boja bobičastog voća s daškom ljubičaste.
Br. 111 – Corail Explicite – neodoljivo kremasta i osvježavajuća koraljna boja.
Br. 112 – Raw Rosewood – bež ružičasta s daškom cvijeta ruže.

PAKIRANJE – THE SLIM U SREBRNOM

Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji. Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

VIZUALI KAMPANJE

Uđite u svijet mat boje za usne YSL Beauté u kojem žene svoje usne krase našim ružem i pripremaju se za sve što ih čeka. Na fotografijama koje potpisuje David Sims sofisticirane, subverzivne i odvažne Zoë Kravitz i Edie Campbell isprva su od glave do pete odjevene u kožu, da bi zatim na sebi imale gotovo samo svoj ruž.

FILM KAMPANJE

Dvije žene. Subverzivna potjera. I niz crvenih linija, opakih laserskih zraka, koje je potrebno prijeći. Tko će prvi stići do cilja?

U ovoj uzbudljivoj drami koju potpisuje Can Evgin i za što je šminku radio Tom Pecheux, Edie Campbell glumi vatrenu provalnicu. Nakon što u helikopteru sleti na posjed oko dvorca, ona nanosi svoj ruž The Slim Sheer Matte prije nego što krene u akciju. Unutar dvorca druga žena nanosi The Slim. Ove se dvije žene približavaju jedna drugoj, izmiču alarmnom sustavu kojim upravljaju crvene laserske zrake, ali Edie je u prednosti dok samouvjerenim korakom napreduje prema cilju – bijelom, sjajnom postolju u središtu prostorije.

Čak i u visokim petama ona opušteno prekorači jednu crvenu zraku, dok se izmiče drugoj blagim spuštanjem ramena. Naglo se zaustavlja kada spazi svoju protivnicu, a laserska zraka vodoravno prijeđe preko njezinih usana, naglašavajući prozračan efekt ruža. Veliku prostoriju najednom ispuni svjetlo. Njezina je protivnica vidi i njih dvije kreću u posljednji, žestoki okršaj za nagradu.

ŠMINKA

Tom Pecheux za Edie Campbell:

Usne: The Slim Sheer Matte u nijansi br. 101.
Ten: Touche Éclat All-in-One Glow u nijansi B 30.
Oči: Couture Kajal Noir br. 1, Couture Mono br. 15 i br. 13 uz liniju trepavica sa sjenilom Couture Mono br. 15 nanesenim na kapke. Na trepavicama je upotrijebljena maskara VEFC u nijansi Noir br. 1.

Tom Pecheux za Zoë Kravitz:

Usne: The Slim Sheer Matte u nijansi br. 101
Ten: Touche Éclat All-in-One Glow u nijansi B 50; Touche Éclat All-in-One Glow u nijansi B 70 za konturiranje; Touche Éclat Glow Shot na jagodicama i Bronzing Stones br. 1 na obrazima i čelu.
Oči: Couture Brow Slim br. 5, Couture Mono br. 11 i maskara VEFC u nijansi Noir br. 1.

###

Informativna cijena:

RPC SHEER MATTE – 12 nijansi na raspolaganju – 290,00 kn